Anuntul oficial sună aşa, chiar şi fără diacritice:

Te gandesti la week-end? Ai un job solicitant si ai nevoie de o reincarcare a bateriilor? Am pregatit Cube Days special pentru tine. Scoate bicicleta la plimbare. Verifica presiunea la cauciucuri, puneti casca pe cap si vino cu noi la a doua editie a CUBE DAYS din 6 iunie 2010, de la Strandul Cernica.

Ia-ti familia si anunta si prietenii, mai ales ca prima bautura este din partea noastra. Dupa ce ne strangem cu totii plecam in ture. Iti poti alege tipul de tura, in functie de lungimea si dificultatea traseului, dar si in functie de ritmul de pedalat impus de ghizii fiecarei ture. Copiii vor beneficia si ei de un traseu amenajat special cu jaloane, obstacole, mini-rampe, astfel incat sa poata invata cat mai multe manevre folositoare in turele viitoare.

Dupa ture ne regrupam in zona de start sa depanam amintiri, sa povestim despre trasee, sa ne cunoastem mai bine, sa ne facem noi prieteni si sa ne pregatim pentru urmatoarea iesire. Nu uita: lasa acasa toate grijile si toate problemele de la serviciu!

Ce te costa iesirea asta? Nimic. Nu exista taxa de inscriere, iar prima bautura este din partea noastra. Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, iti inchiriem noi una pentru tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat ca distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.

Am găsit informaţia pe site-ul BikeXpert. Nu sunt unul dintre organizatori, deci mai mult nu ştiu. Iar ora de întîlnire va trebui să o ghiciţi.

Eu am aflat doar că ştrandul se află pe malul lacului Cernica, este un ştrand amenajat, cu cabine şi terenuri de sport. Acesta e la vreo 14 km de Bucureşti, se ajunge acolo din Pantelimon cu maxi taxi sau cu autobuzul preorăşenesc 459. Dacă mergi cu bicicleta, mergi spre Cora pe Şos. Pantelimon, apoi drept înainte pînă ieşi din Bucureşti, faci dreapta la sensul giratoriu pe lîngă Hotel Lebăda.

Iată aici o hartă din satelit a locului.