Categories
Foto Plimbări

SkirtBike: fete, biciclete, Bucureşti, istorie

Poţi rezista unei imagini formate din 150 de fete pe bicicletă, multe baloane colorate, o ploicică răcoritoare şi promisiunea unei limonade la MŢR? Unii au rezistat şi rău au făcut! Alţii au fost acolo şi au fost martorii unei minuni urbane.

Fetele de la Velobello nu-şi dau seama de un lucru: ele au scris azi istoria. A fost prima plimbare în grup pe biciclete a fetelor în Bucureşti. În afară de perioada interbelică, atunci cînd Kiseleff era închis în weekend-uri ca să pedaleze bucureştenii, nu s-a mai văzut aşa ceva în Capitală.

Da, au fost multe fete, în fuste, rochii şi pantaloni care semănau cu primele două articole de îmbrăcăminte. Au fost şi băieţi, cu manierele la ei.

Înainte de mai multe constatări de tip proces-verbal, iată o galerie dinainte de plimbare. A doua galerie foto există separat şi conţine imagini de la start şi de la limonada de la Muzeul Ţăranului Român.

Mulţumim fetelor bicicliste de pe lîngă noi pentru aceste imagini de tip Marilina Monrou, vorba lui Cabral. Ca de obicei, dacă vă recunoaşteţi în poze şi vreţi versiunile mari ale imaginilor, daţi-mi un mail cu link-urile spre acele fotografii.

Alte articole despre SkirtBike, cu foto şi video incluse:

SkirtBike din 15 mai 2010 – începutul unei perioade bune

VIDEO: SkirtBike în două minute

București, 15 mai: Rainy Skirtbike

[poll id=”3″]

10 replies on “SkirtBike: fete, biciclete, Bucureşti, istorie”

Frumos eveniment, frumoase poze. M-am gândit la voi de la parada mea :-)

Ținuta preferată: poza 2148
Poza preferată: 2194

S

În 2194 sunt Andreea Velobella şi iubitul. De ce-ţi place ţinuta din 2148? Ţinuta mea preferată: 2066, deşi fără fustă/rochie. Poza preferată: 2189, cu Oana care ascultă de la Geo autoritar.

Cum erai îmbrăcată? Am mai multe poze de la start, dar nu le-am pus pe toate. De asemenea, mai vezi şi celelalte comentarii de aici şi de la celelalte două articole, pentru că mai sunt link-uri spre albume foto.

Cel mai mult îmi place fusta că e șic cu talia înaltă și veselă în dungi colorate. Iar în combinație cu geaca de blugi pare o ținută urbană jucăușă.

Următoarea ieșire ar trebui să fie bicicliști cu pălării. Fete și băieți deopotrivă.

Nu ştiu dacă ar avea succes, că unii ţin la căştile lor şic. Dar o plimbare nud cred că ar da bine.

Comments are closed.