Categories
Plimbări

Cube Days, ediţia a treia

Prima oară a fost de încercare, a doua din reflex. Din moment ce va exista a treia ediţie, este clar că evenimentul Cube Days devine serios. Următoarea întîlnire, în 4 iulie, la Cernica.

Dragoş Dimancea a venit cu detalii despre ediţia a treia a întîlnirii şi turei Cube Days. Tot la Cernica va fi, în 4 iulie, întîlnirea se face la ora 9 la ştrand (vezi harta). Din păcate, nu se face o întîlnire în oraş pentru a se merge acolo în grup, dar eu am aflat că ştrandul este unul amenajat cu cabine şi terenuri de sport, pe malul lacului Cernica.

Este la vreo 14 km de Bucureşti, se ajunge acolo din Pantelimon cu maxi taxi sau cu autobuzul preorăşenesc 459. Dacă mergi cu bicicleta, mergi spre Cora pe Şos. Pantelimon, apoi drept înainte pînă ieşi din Bucureşti, faci dreapta la sensul giratoriu pe lîngă Hotel Lebăda.

Ce se va întîmpla acolo? Iată cîteva indicii:

  • Socializare la un pahar de vorbă. Prima băutură (suc sau bere) e din partea casei, apoi îţi poţi cumpăra de acolo de băut şi de mîncat. Este un restaurant aproape, în caz că vrei să mănînci mai sănătos.
  • Seminar tehnic. Despre frîne şi alte minunăţii, dar poţi pune şi întrebări despre cum se face una sau alta la bicicletă.
  • Ture prin pădure. Vor fi ghizi care cunosc bine traseul, deci nu te rătăceşti. Te alături unui grup şi descoperi zona. Se pleacă în bloc, dar intrarea în pădure se face pe grupuri.

Nu există taxă de participare la acest eveniment. Poţi veni cu bicicleta ta (nu este obligatoriu să fie Cube) sau poţi închiria una pe loc, cu preţuri începînd de la 40 de lei, în funcţie de model (Aim, AMS, Analog, Acid etc.).

Totul se va termina în jurul orei de 14.30.

Ca să vezi cum a fost la ediţiile anterioare, aruncă o privire la galeria foto.

Foto: BikeXpert

22 replies on “Cube Days, ediţia a treia”

e bine ca saptamana viitoare se incalzeste, o sa avem vreme frumoasa.
ia ziceti cei care veniti…ne intalnim pe undeva sa mergem in grup?
haideti sa stabilim un loc de intalnire :)

cora pantelimon, universitate…hai sa vedem cati si din ce zone venim…eu unul vin din militari :)

eu vin din spre autogara militari (statie metrou pacii)…sa vedem pe unde ne intalnim :)

vin si eu din crangasi …un loc bun de intalnit ar fi
cred ca unirii …pe la fantani …e bine ca pe urma o tinem drept pana la alba iulia si piata munci si mai sus pe basarabiei o luam pe sos vergului si iesim direct la cora pantelimon… ce ziceti???
:))))

am facut traseul care il urmez eu cu un prieten. daca vreti sa ne intalnim pe parcurs anuntati-ma.

Am adaugat si ora la cat o sa ajungem la fiecare punct de intalnire.
Cei care doresc sa ne intalnim sa mergem impreuna sa fie la unul dinte punctele de intalnire la orele mentionate pentru fiecare. Stam 5 minute si plecam.

eu cred ca ar trebui sa il reorganizeze
nu cred ca au fost cine stie ce cu ploaia asta

@digi….uuu… ploaie, nu mai ies…pff…. parca nu se spala hainele si bicla nu merge unsa… c’mon!!!!!!!
@eduard…bine ca nu l-au reorganizat…si au fost cei care nu se tem de umpic ploaie si noroi. a fost super si cei care au participat stiu de ce.
daca si editia viitoare ar fi tot ar venii lumea si chiar mai multi

Sharky, am mai fost pe ploi destule… dar in acea zi chiar nu aveam chef :) plus ca trebuia sa ma grabesc ca sa ajung si nu am aripi de nici-un fel, ajungeam ca dupa potop la locul de intalnire.

Cube Days IV – 1 august 2010 – Restaurantul/Strandul Cernica
Suntem la a patra editie de Cube Days.

…deci, cine mai merge? :D

Comments are closed.