Categories
Rent-a-bike

i’Velo cucereşte oraşele României

După bucureşteni, şi locuitorii din Constanţa, Tîrgu Mureş, Cluj-Napoca şi Iaşi pot acum închiria gratuit o bicicletă pentru două ore, prin programul i’Velo.

Mă bucur că i’Velo, programul de bike-sharing care nu e bike-sharing sau de închiriere gratuită de biciclete ajunge acum şi în Constanţa, Tîrgu Mureş, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Informaţiile serioase sunt din comunicat:

i’Velo va ajunge la un numar de 1.100 de biciclete, in Constanta, Iasi si Cluj el urmand sa fie prezent cu cate 150 de biciclete, iar la Targu Mures cu 100.

In Bucuresti, in clipa de fata proiectul beneficiaza de 400 de biciclete, la cele trei centre din Parcul Herastrau (Charles de Gaulle si Roata Mare) si Parcul Tineretului (intrarea de la Liceul Sincai) care vor fi suplimentate cu inca 150 prin deschiderea unui nou centru de inchiriere, in Parcul Izvor.

Am şi eu în pagina dedicată mai multe informaţii despre modul de închiriere de la i’Velo şi despre alte centre de închiriere din Bucureşti.

One reply on “i’Velo cucereşte oraşele României”

In Timisoara IVELO are un serviciu care lasa mult de dorit.De ex : duminica trecuta (30.09) angajatul care inchiria biciclete a intarziat o ora si 10 min.Am stat ca prostii 4 persoane sa-l asteptam pe nenorocitul ala de angajat.
Atazi am vrut din nou sa inchiriem 2 biciclete (ora 15.00) si bineinteles ca nu am gasit , in conditiile in care 17 (saptesprezece ) biciclete sunt defecte si stau in fata gheretei .Halal servicii !
A fot pt ultima data cand am mai apelat la IVEO.

Cu respect, Popescu (din Timisoara)

Comments are closed.