2 Responses

 1. Adriana
  Adriana at |

  Subscriu, bicicleta m-a ajutat sa mai dau jos din burtica.Si sa nu ma mai doara atat de tare genunchii (gonartroza). Si sa ma simt LIBERA (in Bucuresti), puternica si curajoasa.Da, curajoasa ! E un mare curaj (asa cred eu) sa iesi in trafic cu bicicleta.
  Da, bicicleta este una din cele mai bune prietene (ca sunt f. putine…)si ii multumesc ca ma face atat de fericita.Imi doresc sa pot merge zilnic la plimbare si sper sa pot face asta pana va veni iarna.Miscarea cu bicicleta este cea mai placuta gimnastica pentru mine.Haideti, fetelor, la plimbare ! Bicicleta ne asteapta.

 2. ioana
  ioana at |

  Si eu am inceput sa merg cu bicicleta la munca zilnic de vreo 3 luni, in Bucuresti. Fac aproximativ 35 de minute dus-intors si vreau sa spun ca ma simt foarte bine, am pus muschi pe mine si, ca sa fiu pe subiect, fara sa am grija la ce manac sau sa fac exercitii plictisitoare in casa sau alaturi de alte transpirate. Fizic sunt mult ma bine acum decat inainte cand foloseam transportul in comun(adica mersul pe jos insemna distanta de la casa – in statie si statie – birou, in total vreo 10 min zilnic…cam asta era rutina) adica eram ca o leguma lipsita de vlaga dupa o zi intreaga la calculator, o saptamana , o luna un an. Bicicleta e o minune pentru oamenii deprimati si fara chef de viata, va spun eu. Ca sa nu mai spun ca am scapat de asteptat autobuzul, plin cu oameni, mai ales batrani carpanosi care se uita urat daca nu te dai la o parte, si de dat bani pe bilet . Chiar daca ma stresez un pic de fiecare data cand sunt pe o strada mai ingusta si ma depasec masinile la centimetru, aleg bicicleta inaintea oricarui alt mijloc de transport sau exercitiu fizic. Cu masina nu stiu cum e dar sunt sigura ca as face mai mult de 15 min pana la munca.
  Ma gandesc cu groaza ca se apropie iarna…

Comments are closed.