Categories
De toate

Concurs i’Velo: Biciclist cuMinte

Asociaţia Green Revolution şi GIANT lansează concursul Biciclist cuminte. Un singur biciclist va primi singurul premiu – o bicicletă.

În cadrul concursului va fi premiat cel mai responsabil (cuminte) biciclist al programului de bike-sharing gratuit i’Velo. Acesta va câştiga o bicicletă de oraş, marca GIANT, modelul CRS 4.

Concursul se desfăşoară în perioada 28 septembrie 2010 -€“ 31 octombrie 2010. Pentru a participa la concurs, trebuie să utilizezi biciclete i’Velo. La prima utilizare  de după 27 septembrie vei primi un talon de participare. Acesta este nominal şi netransmisibil şi va fi completat cu datele tale de identificare. La predarea bicicletei în stare bună de funcţionare vei primi o semnătură pe talon.

După 10 utilizări cuminţi , în 10 zile diferite, vei strânge 10 semnături şi trebuie să introduci talonul în urna de concurs. Pe data de 1 noiembrie 2010, prin tragere la sorţi, se va desemna câştigătorul. Concursul Biciclist cuminte are un singur câştigător şi un singur premiu.

La concurs pot participa atât cetăţeni români, cât şi străini, de peste 14 ani.

Bicicletele i’Velo pot fi închiriate din parcurile: Herăstrău (zonele Pescăruş sau Roata Mare), Tineretului (intrarea Şincai) sau Izvor (intrarea dinspre staţia de metrou). Vezi detalii despre modul de închiriere.

Alte detalii despre concurs

Foto: Giant-bicycles.com

6 replies on “Concurs i’Velo: Biciclist cuMinte”

Este o initiativa excelenta !
Faci miscare si in plus te poti alege si cu o bicicleta .

Nu vezi link-urile din text sau faci mişto?

Comments are closed.