Categories
Plimbări

Festivalul Plai pe biciclete

Peste 6.000 de timişoreni vor experimenta Festivalul Plai de pe bicicletele tBike.

Participanţii se pot da cu bicicleta începând de  sâmbătă, 11 septembire, şi până duminică, 12 septembrie, cât durează evenimentul  organizat la Muzeul Satului din Timişoara.  

Toţi cei care vor pedala pe bicicletele tBike vor participa la o tombolă, iar  câştigătorul va fi ales, în ultima zi a festivalului, prin tragere la sorţi. Norocosul va intra  în posesia unui abonament de weekend tBike pentru două persoane.

Cei care doresc să închirieze bibiclete în afara zilelor de festival sunt invitaţi să  sune la 072-ia-tbike (adică 072-42-82453) în reţeaua Vodafone, sau la 0770-207-392,  DigiMobil. Aşa află locul celui mai apropiat centru de închiriere tBike. Apoi, vor merge  la centru pentru a ridica bicicleta.

Tarifele practicate încep de la doar 12 lei pentru o jumătate de zi şi 20 de lei  pentru o zi întreagă, cu existenţa unor abonamente lunare care duc chiar până la un tarif  de 4 lei/zi, mai ieftin decât transportul în comun.

Colaborarea dintre tBike şi Plai este una strânsă. Festivalul a găzduit, în ediţia de  anul trecut, lansarea bicicletelor tBike, un eveniment care s-a bucurat de multă apreciere  în rândul timişorenilor. Recent serviciul de închirieri  de biciclete a donat 90% din veniturile sale din perioada 30 iulie-6 august 2010  sinistraţilor din Moldova.