4 Responses

 1. bikepress
  bikepress at |

  Cand ma gandesc la numarul ciclistilor pr care i-am intalnit si care nu stiau de evenimente… Cred ca anul viitor ar trebui sa incepem mai devreme propaganda “internautica” :). Cu presa scrisa, tu stii mai bine de ce a fost si ea asa “imobila”.

 2. simcute
  simcute at |

  Ieri n-a fost ziua fără mașini. Din păcate ieșirile în grupuri mari devin tot mai periculoase și stresante. Numărul mașinilor crește exponențial cu cel al bicicliștilor, așa că traficul se aglomerează mai rău.

  În rest, coordonatorii pe traseu au fost foarte curajoși și politicoși. Nota 10. Păcat că s-a trecut pe roșu, nu e mesajul pe care ar trebui să-l transmitem.

  Dar măcar bicicliștii au făcut ceva, s-au văzut. Metrorex și Ratb au tăcut mâlc și n-au încurajat oamenii să folosească transportul în comun. La Bruxelles, pe 19 septembrie, transportul în comun a fost gratuit toată ziua. În restul zilelor au avut loc tot felul de evenimente tematice prin stații etc.

 3. Bicicleta a sărbătorit „Ziua Fără Maşini” « Cicloteque

  […] :: citeşte mai multe despre marşul biciclist şi pe bicla.ro […]

 4. Marșul bicicliștilor cântători « Velobello

  […] a mai venit un biciclist…doi! doi bicicliști…202…și uite așa, treptat, treptat ne-am adunat. Nu puteam sta locului în ultima zi din Săptămâna Mobilității, așa că ne-am urnit la o […]

Comments are closed.