ACTUALIZARE

Iată ce primeşti dacă vii la marş printre primii şi dacă ajungi cu bine la E-Uranus (de la Veloruţia):

1. Din partea terasei E-Uranus, cate o bautura racoritoare, gratuit. Fiecare va primi la sosire o bratara sau un cartonas cu ajutorul carora ne vom putea primi bautura.

2. Din partea postului de radio Bucuresti FM, baloane colorate (ca sa dam putina culoare marsului); volante cu “Extras din Codul Rutier” pe care ni le-au multiplicat; harta Bucurestiului cu informatii utile diverse, sonorizare pentru show/ul lui DJ Oldtimer.

3. Din partea lui Andrei Nicolescu (DJ Oldtimer) si a invitatului sau, o prestatie “free of charge”

4. Din partea Primariei Generale, sepci si tricouri, un “ghid al biciclistului” si “harta traseelor de velo-promenada in Padurea Baneasa”, materiale tiparite pentru noi.

Vezi mai jos harta traseului din 29 septembrie.

În caz că plouă, iată cîteva sfaturi. Oricum, ploaia nu ucide, aşa am auzit.

În acest an, marşul cu biciclete al Asociaţiei Bate Şaua să Priceapă Iapa s-a amînat cu o săptămînă din cauza manifestaţiilor de stradă de miercuri.

În 29 septembrie, la ora 18, ne întîlnim la Arcul de Triumf şi pornim pe traseul: Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff – Cal. Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor – Calea 13 septembrie – Str. Uranus. La terasa E-Uranus, socializăm cu mîna pe toarta halbei sau pe paiul sucului.

Anul trecut, la ediţia a doua, marşul s-a desfăşurat într-un trafic foarte aglomerat. Deşi am fost însoţiţi de poliţie, ne-am strecurat cu greu printre maşini:

În 22 septembrie, plimbarea informală a bucureştenilor care s-au simţit europeni a fost agreabilă, dar tot încărcată de intoleranţa şoferilor din Capitală:

După ce săptămîna aceasta am discutat în cadrul mesei rotunde despre cum să ne facem viaţa mai bună şi mai eco în oraşul îmbîcsit, săptămîna viitoare ne plimbăm alături de Bate Şaua!

Iată harta traseului din 29 septembrie:

Confirmă pe Facebook participarea

[poll id=”4″]