5 Responses

 1. simcute
  simcute at |

  Două observații de azi:
  1. La Universitate oamenilor parcă le era frică să se așeze pe iarbă. Probabil că după atâtea interdicții și amenzi, atunci când le dai voie nu mai vor ei.
  2. În jurul fântânii nu e parcare, deci de ce s-o fi ocupat locul ăla cu gazon?…
  În rest, intențiile-s bune și apreciem.

 2. Marian Vulpe
  Marian Vulpe at |

  Mda, un eveniment foarte bine promovat – ma crezi ca este prima oara cand aud de asa ceva? Si nu sunt eu chiar tot timpul la zi cu evenimentele dar nici ca strutul nu traiesc, totusi. Cumva, ca sa existe si sa aiba amploare, un eveniment trebuie comunicat. Bine, nu precum cresterea dobanzilor la banci, anuntata printr-o nota afisata in radul 3 la avizierul din debara. Pai, zau asa.

 3. Gigi
  Gigi at |

  Aia de la Universitate era din alt proiect, cel al Institutului Francez, cu gradinile nomade, si a fost promovat asa. Nu era deci pentru stat, asa cred. Era si un afis acolo care explica despre ce este vorba. Oricum pamantul era cam moale, nu prea iti venea sa stai pe el, cel putin cand am trecut eu, sambata dimineata. Cat despre celalat proict, intr-adevar, nu a fost promovat, nu a existat nici macar un un comunicat de presa, desi cei de la MMV isi promoveaza bine evenimentele de obicei.

Comments are closed.