Categories
Plimbări

Bicicleta 5, o nouă ultimă plimbare în grup pe 2010

După cum spuneam, se aleargă într-o cursă tacită pentru a stabili ultima plimbare în grup a anului. Partea bună e că ne adunăm şi pedalăm împreună. Next: Bicicleta 5.

O nouă ultimă plimbare în grup cu bicicleta pe acest an are loc miercuri seara, de la ora 20. Programul evenimentului Bicicleta 5 include întîlnirea, salutul şi socializarea, plimbarea propriu-zisă şi masa şi dansul la o cîrciumă.

Din descrierea de la Facebook, spicuim:

Traseul este destul de usor de parcurs si are cam 16 km. O sa mergem usor , astfel incat sa favorizam incepatorii si fetele.

Sa aveti la voi far si stop . Casca nu ar trebui sa lipseasca.

Traseul este deocamdată cel de mai jos, dar probabil se va mai modifica, aşa că mai uitaţi-vă pe Facebook din cînd în cînd.


Bike route 760715 – powered by Bikemap 

La Bicicleta 4, a fost cam aşa, artistic vorbind:

Practic, hai să pedalăm din nou în grup miercuri seara, să ne bucurăm de încălzirea globală şi de viaţa în România!

Foto deschidere: Bogdan Tanasie

3 replies on “Bicicleta 5, o nouă ultimă plimbare în grup pe 2010”

“O nouă ultimă plimbare în grup”? Cine spune asta? Pai daca mercurul termometrelor coboara cateva grade nu mai pedalam? Biciclistii adevarati nu se dau batuti cu una, cu doua. Sunt convins ca Bogdan va organiza in continuare aceste iesiri.

Eu zic asta şi abia aştept ca Bogdan sau tu să mă contraziceţi. Iar titlul acelui articol va fi, ghici… “O nouă ultimă plimbare pe 2010”, corect!

Comments are closed.