Categories
Plimbări

TeamXpert Bike Day ::: Cu bicicleta la Cernica

Duminica asta, TeamXpert te scoate la plimbare cu bicicleta în pădurea Cernica. Două trasee pentru MTB, de 15 şi 30 km, ca să te bucuri de vremea ireală de noiembrie.

Vine iarna şi toată lumea trage tare să se mai bucure de cîteva zile de pedalare cu soare şi vreme bună. Se va putea pedala şi pe zăpadă, dar vei avea nevoie de dotare corespunzătoare.

Pînă atunci, duminica asta, se va pleca de la Cernica pe două trasee MTB organizate de TeamXpert. Găsiţi detaliile practice pe site-ul lor, eu preiau aici doar cîteva lucruri esenţiale:

Cand: Duminica, 21 noiembrie

Ce: Ture de mountainbike de 15 / 30 km la Cernica (12 km de Bucuresti)

Unde: Manastirea Cernica – Padurea Cernica – Manastirea Cernica

Cum ajung acolo: Din Bucuresti, pe la Cora Pantelimon, pe vechiul drum spre mare. In comuna Pantelimon, la sensul giratoriu se face jumatate dreapta spre Cernica (este si indicator parca). Aprox 12km de la iesirea din Bucuresti, 20 min cu masina, 40 min cu bicicleta.

Cine: Oricine are o bicicleta si iubeste natura

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa, bautura energizanta si garantia unei duminici frumoase in natura. Reduceri pentru copiii din Tabere cu Suflet. La cerere putem oferi transport, transport biciclete, inchiriere biciclete sau baruri energizante.

Azi e ultima zi de înscriere pentru ture, deci grăbiţi-vă! Taxa de participare la eveniment este de 25 de lei (20 de lei pentru cei care au carnete de la Tabere cu Suflet şi pentru membrii familiilor acestora) şi ea asigură:

  • îndrumarea pe traseu
  • supravegherea copiilor
  • apă sau energizant
  • dulciuri pentru copii

Foto: Shutterstock

[poll id=”4″]

5 replies on “TeamXpert Bike Day ::: Cu bicicleta la Cernica”

Multumim George:)
Vremea se anunta numai buna pentru tura (15 grade la pranz, soare, fara nori sau vant) asa ca va asteptam si pe voi, cei de pe bicla.ro.

Cred ca va fi foarte aglomerata padurea Cernica, mai ales ca mai stiu inca doua ture organizate tot pe acolo, una de grupul FB how high @ 2 roti care organizeaza o tura care ajunge si in padurea Cernica, si inca o tura care probabil printr-o coincidenta are cam aceasi descriere ca aceasta si este organizata de cei de la BikeXpert.

Cred ca o sa avem nevoie de politie pe la intersectia potecilor din padure.

Din cate stiu, bucatica aia de drum de la viraj in pantelimon apoi jumatate dreapta se intra pe un drum in repatie. Nu stiu daca s-a terminat reparatia insa cand am fost eu (Tura completa In jurul bucurestiului pe bikemap.net) era varza acel drum pana la linia de tren. Poate nu ar fi o idee rea sa va luati o camera de rezerva cu voi pe acolo ;)
In rest sa auzim de bine ;)

Da, nu ne doream aglomeratie in padure. Noi o sa mergem mai tarziu si nici nu suntem un grup mare, cred ca max 20 persoane.
Asta e, nu am fost foarte inspirati weekendul asta. Saptamanile celelalte am fost la Comana si la Azuga si nu am intalnit picior de biciclist.
@celalat Radu: Si eu sunt dezamagit ca tura are cam aceeasi descriere. Ideea nu este a noastra, insa textul da, incl temperatura gresita (15 gr in loc de 18).

Comments are closed.