5 Responses

 1. Radu
  Radu at |

  Multumim George:)
  Vremea se anunta numai buna pentru tura (15 grade la pranz, soare, fara nori sau vant) asa ca va asteptam si pe voi, cei de pe bicla.ro.

 2. TeamXpert Bike Day | Invitatie la Cernica « TabereCuSuflet.ro

  […] multumim celor de la bicla.ro care ne-au ajutat sa raspandim […]

 3. Radu
  Radu at |

  Cred ca va fi foarte aglomerata padurea Cernica, mai ales ca mai stiu inca doua ture organizate tot pe acolo, una de grupul FB how high @ 2 roti care organizeaza o tura care ajunge si in padurea Cernica, si inca o tura care probabil printr-o coincidenta are cam aceasi descriere ca aceasta si este organizata de cei de la BikeXpert.

  Cred ca o sa avem nevoie de politie pe la intersectia potecilor din padure.

 4. Mihai
  Mihai at |

  Din cate stiu, bucatica aia de drum de la viraj in pantelimon apoi jumatate dreapta se intra pe un drum in repatie. Nu stiu daca s-a terminat reparatia insa cand am fost eu (Tura completa In jurul bucurestiului pe bikemap.net) era varza acel drum pana la linia de tren. Poate nu ar fi o idee rea sa va luati o camera de rezerva cu voi pe acolo ;)
  In rest sa auzim de bine ;)

 5. Radu
  Radu at |

  Da, nu ne doream aglomeratie in padure. Noi o sa mergem mai tarziu si nici nu suntem un grup mare, cred ca max 20 persoane.
  Asta e, nu am fost foarte inspirati weekendul asta. Saptamanile celelalte am fost la Comana si la Azuga si nu am intalnit picior de biciclist.
  @celalat Radu: Si eu sunt dezamagit ca tura are cam aceeasi descriere. Ideea nu este a noastra, insa textul da, incl temperatura gresita (15 gr in loc de 18).

Comments are closed.