Vine iarna şi toată lumea trage tare să se mai bucure de cîteva zile de pedalare cu soare şi vreme bună. Se va putea pedala şi pe zăpadă, dar vei avea nevoie de dotare corespunzătoare.

Pînă atunci, duminica asta, se va pleca de la Cernica pe două trasee MTB organizate de TeamXpert. Găsiţi detaliile practice pe site-ul lor, eu preiau aici doar cîteva lucruri esenţiale:

Cand: Duminica, 21 noiembrie

Ce: Ture de mountainbike de 15 / 30 km la Cernica (12 km de Bucuresti)

Unde: Manastirea Cernica – Padurea Cernica – Manastirea Cernica

Cum ajung acolo: Din Bucuresti, pe la Cora Pantelimon, pe vechiul drum spre mare. In comuna Pantelimon, la sensul giratoriu se face jumatate dreapta spre Cernica (este si indicator parca). Aprox 12km de la iesirea din Bucuresti, 20 min cu masina, 40 min cu bicicleta.

Cine: Oricine are o bicicleta si iubeste natura

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa, bautura energizanta si garantia unei duminici frumoase in natura. Reduceri pentru copiii din Tabere cu Suflet. La cerere putem oferi transport, transport biciclete, inchiriere biciclete sau baruri energizante.

Azi e ultima zi de înscriere pentru ture, deci grăbiţi-vă! Taxa de participare la eveniment este de 25 de lei (20 de lei pentru cei care au carnete de la Tabere cu Suflet şi pentru membrii familiilor acestora) şi ea asigură:

  • îndrumarea pe traseu
  • supravegherea copiilor
  • apă sau energizant
  • dulciuri pentru copii

Foto: Shutterstock

[poll id=”4″]