Categories
Plimbări Video

VIDEO Bucureştiul pe două roţi, în 1 ianuarie 2011

Iată şi un montaj video de la plimbarea din prima zi a noului an. Bilanţ: majoritatea băieţi, trei fete şi doi puştani. Un traseu de 18 km, început şi terminat cu vin fiert.

Plimbarea 1012011 a fost şi o ocazie să filmez cu noua cameră video Oregon Scientific ATC9K. Concluzia: face banii! Cred că plimbarea asta a fost o premieră pentru Capitală, pentru că a fost prima în grup în prima zi unui nou an.

Am continuat într-un fel şi o veche tradiţie interbelică: în prima zi din an, domnii şi doamnele ieşeau la plimbare pe Calea Victoriei, o ocazie pentru a-şi admira noile haine şi de a-şi povesti întîmplările din noaptea de Revelion. A fost şi un subiect pe care televiziunile din Bucureşti l-au ratat, prea preocupate de ştirile post-Revelion. Ei, nu-i nimic, poate la anul…

De la alţii:

Montaj foto-video de la Kerucov

Fotografii aeriene de la Gheorghe Manea

Fotografii în rafală de la Dilimake

România pozitivă spune lucruri frumoase despre plimbarea asta

Foto deschidere: Gh. Manea

9 replies on “VIDEO Bucureştiul pe două roţi, în 1 ianuarie 2011”

Frumos video, camera se vede super, singura chestie ciudata e lentila aia ca prin lupa dar nah, la marimea ei cred ca e necesara :)) oricum te obisnuiesti cu ea daca te uiti destul la video :}

Are unghi de filmare de 130 de grade, e normal să se vadă aşa cînd e subiectul aproape. Plus că are autofocus.

Multumim pentru filmari si pentru fotografiile superbe. Sper sa devina o traditie aceasta plimbare pe 1 ianuarie. A fost super!

Foarte frumos! :) Chiar au fost și 1-2 fete :P Le vezi mai rar pe bicle, în afara parcurilor. Îmi pare rău acum că n-am ajuns și eu. Din păcate cele câteva ore de somn și alte treburi de dimineață m-au împiedicat să ajung. Sper ca data viitoare, poate și într-un mediu mai uscat, să debutez și eu în circuitele voastre :)
La mai mare și sunt cu ochii pe site și pe newsletter ;)

Exact trei fete au fost. Nu le vezi tu la pedale pentru că ieşi rar cu bicicleta şi numai cînd e soare şi uscat, e vina ta, nu a lor.

BRAVO – cu multe aplauze. N-am putut sa fiu cu voi din cauza unei distante de vreo cateva sute bune de Km dar tare mi-as fi dorit sa va insotesc. Mai ales ca am fost intr-un oras in care bicicletele sunt o prezenta mult mai fireasca in peisajul urban iar mie mi-au facut multa pofta de pedalat.
Na, ma faceti ca la anul sa stau in Bucuresti numai pentru iesirea asta de inceput de an :P
La mai mare :D

Comments are closed.