Categories
Plimbări

La Kilometrul 0 a început anul velo

Cîteva gînduri pe scurt, după o plimbare plină de căldură sufletească, la vreo 2-3 grade Celsius. Pînă la montajul video, să ne aducem aminte cum am pedalat în prima zi a lui 2011.

Nici un nou an nu trebuie lăsat nepedepsit. Aşa că s-au adunat azi vreo 35 de biciclişti urbani din Bucureşti în faţa bisericii Sf. Gheorghe, pentru a pleca la primul drum pe două roţi din acest an. După încălzirea cu prăjiturile marca Simcute şi vinul fiert marca George Hari, grupul vajnic a plecat pe traseul de vreo 20 km.

Mă gîndeam că vor spune unii că e prea mult, că e prea frig, că vor să scurtăm traseul. De unde, părea că unii vor mai mult! Bag seama că bicicleta asta te face să uiţi de frig, îţi arată cum poţi stăpîni strada şi nici iarna nu mai bagi de seamă problemele anului trecut.

Ne-am regrupat la parcul Herăstrău şi am continuat pînă la Piaţa Presei Libere, unde am făcut o întoarcere graţioasă spre centrul vechi. Am avut acolo de ales între vreo 4 restaurante calde, cu vin fiert în meniu. Mulţumim, Gabi, pentru cinstea cu ocazia zilei de naştere! Au fost discuţii serioase, ba chiar despre ciclismul urban din Bucureşti şi s-au făcut deja vreo două-trei planuri pentru 2011.

Revin mîine cu un montaj video de la întîmplarea de azi şi vă urez un an nou tînăr, vesel, plin de succesuri , dar neapărat cît mai în şa!

10 replies on “La Kilometrul 0 a început anul velo”

Eu n-am făcut poze, doar am filmat. Pun azi montajul.

Aşteptăm montajul video! Mi-aţi făcut poftă! Acţiunea m-a prins acasă în Moldova, însă sunt abonat la voi şi aştept şi următoarele acţiuni (azi am ajuns în Bucureşti; văzusem gheaţă pe şosele – nu v-a pus probleme??) Sănătate şi… spor la pedalat!!

salutare, eu cu midi dahonul meu m-am descurcat de minune…e adevarat cu un ajutor pretios de la baieti cu umflatul de roti :)

Mai , sa stiti ca au mai fost 2 biciclisti care sperau sa intercepteze grupul la Romana si am ramas cu buza umflata si fara vin fiert doar pentru ca nu m-am uitat pe traseu cum trebuie. Credeam ca treceti pe acolo la inceputul turului..Felicitari participantilor!

La începutul turului am trecut pe la Romană, acolo am făcut la dreapta pe Bd. Dacia. Vin fiert nu mai era, dar a fost la final, în centrul istoric.

astept cu nerabdare urmatoarea plimbarea.cea de pe 1 a fost foarte tare. poate la urmatoare daca e vreme mai buna ne strangem mult mai multi. :)

Comments are closed.