Categories
Concursuri

CONCURS Cupa EmmedueSport 2011, un pas mare

Am participat duminică, 22 mai la cursa de MTB 35 km a Cupei EmmedueSport, de la Ploiești. Vremea a fost numai bună pentru practicarea acestui sport, răzbunând timpurile Primei Evadări.

Am participat duminică, 22 mai la cursa de MTB 35 km a Cupei EmmedueSport, de la Ploiești. Vremea a fost numai bună pentru practicarea acestui sport, răzbunând timpurile Primei Evadări. Este a doua oară când am luat startul acestui concurs (din cele 3 ediții existente) și, o spun încă de la început, va avea mereu un loc rezervat în calendarul meu.

Până la procesarea montajului video, iată câteva fotografii superangulare de la cursa copiilor.

Organizarea a fost impecabilă, atmosfera excelentă. Am simțit că s-a investit de la un an la altul pentru a crea plus valoare, pentru a aduce elemente noi, pentru a oferi concurenților un cadru cât mai apropiat de practicarea în condiții perfecte a MTB-ului. Cu aceeași impresie am rămas și după Prima Evadare.

La cursa de 35 km au participat 258 de persoane. Primul concurent a trecut Finișul după 1:20, iar ultimul după 4:40. La cea de 70 km au fost 79 de curajoși. Primul a sosit după 3:07, ultimii 2, de mână, după 8 ore. A fost și o cursă pentru copii, cel mai mic concurrent având 5 ani. În total 31 de puști au trecut prin emoțiile și bucuria unei curse de 1,2km. Pe mine m-au motivat mult: prin starea lor de spirit, prin felul în care pedalau și se bucurau că participă.

Pe lângă satisfacția terminării acestei curse (într-un timp de care sunt mulțumit), a organizării cu maxim de interes și a copiilor atât de dragi, vreau să mai punctez încă ceva. Am fost profund, dar profund impresionat de următoarea situație: cu câteva secunde înainte de start, MC-ul a anunțat că un concurent a rămas fără bicicletă. Întrebarea a fost dacă există cineva care i-ar putea împrumuta una pentru concurs. Deși nimeni nu ar fi crezut asta, în 10 secunde cineva i-a oferit o bicicletă. A fost o lecție mare, care poate să spună multe despre ce înseamnă acest sport.

Felicitări tuturor! Ne vedem la ediția nr. 4 :)

3 replies on “CONCURS Cupa EmmedueSport 2011, un pas mare”

Chiar a fost o competitie reusita vazuta si de pe margine. Si pe mine m-a surprins pozitiv gestul de a oferi o bicicleta imprumut chiar in ultimul moment inainte de start. Mai mult, am reusit sa ajut si eu putin cand am gasit un telefon pierdut si l-am inapoiat participantului. :)

Ne bucuram, Bogdan, ca ti-a placut si speram ca pe viitor sa oferim mereu lucruri placute concurentilor! La cat mai multe maratoane!

Comments are closed.