Categories
Evenimente

Biciclete gratuite pentru Noaptea Institutelor Culturale

La Noaptea Institutelor Culturale, cel mai uşor te deplasezi tot cu bicicleta. Organizatorii pun la dispoziţie 60 de biciclete ce vor putea fi închiriate gratuit în acea seară.

La Noaptea Institutelor Culturale, sunt programate peste 50 de evenimente, care se vor derula timp de mai bine de 14 ore în 8 locuri din Bucureşti. Intrarea este liberă peste tot. Este clar că numai cu bicicleta poţi ajunge repede dintr-un loc în altul.

Organizatorii, împreună cu Green Revolution, vor pune la dispoziţie 60 de biciclete echipate nocturn, care vor putea fi închiriate dintr-un punct special amenajat pe str. Arthur Verona, lângă Biserica Anglicană. Doritorii sunt rugaţi să se inscrie în prealabil la adresa: office@austriacult-bucuresti.ro trimiţând: nume, prenume şi CNP. Bicicletele vor putea fi ridicate în baza cărţii de identitate în intervalul 19.00-21.00 şi vor fi înapoiate în intervalul orar 02.00-04.00.

Cursa specială RATB va parcurge traseul Piaţa Presei Liebere – Piaţa Universităţii, pe arterele: Bd. Maraşti, Bd. Aviatorilor, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Dacia, Bd. Carol, Bd. Magheru, în intervalul orar 23.00-04.00. Călătoria este gratuită.

Programul complet al evenimentului

Foto: ICR