Categories
Eco!

De Ziua Mediului, pedalezi gratis cu Cicloteque

Ce mod mai bun este de a sărbători Ziua Mediului decît făcînd ceva bun pentru mediu, adică mergînd pe bicicletă? Cicloteque oferă ore gratis abonaţilor săi.Aflăm de pe blogul Cicloteque:

Duminică, 5 iunie 2011, de Ziua Mediului20 de abonaţi Cicloteque nu vor plăti închirierea bicicletelor şi se vor putea plimba câte ore doresc prin centrul Capitalei sau în împrejurimile acesteia. Cei 20 de abonaţi vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi dintre abonaţii care deţin un cont Cicloteque. Dacă nu ai un cont, înregistrează-te aici!

Mai mult, alţi 60 de abonaţi vor primi, tot prin tragere la sorţi, ore gratis de închiriat şi în alte zile ale sezonului biciclist 2011.

Dacă nu sunteţi abonaţi, faceţi acest lucru, pentru că vara abia a început şi veţi avea nevoie de o bicicletă, măcar din cînd în cînd!

3 replies on “De Ziua Mediului, pedalezi gratis cu Cicloteque”

Foarte frumoasa initiativa si care vine in ton cu evenimentul de maine. Cei 60 de abonati vor beneficia de un numar de ore gratuite o singura data, sau vor putea, cand vor ei, sa acceseze biciclete, atat timp cat nu depasesc numarul de ore stabilite de Cicloteque?

La asta numai Cicloteque îţi poate răspunde.

Comments are closed.