Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Festivalul de Film despre Biciclete

Posted on 24 June 2011 de

Festivalul a fost iniţiat de Brendt Barbur, după ce a fost lovit de un autobuz cînd pedala prin New York. Nu că i-ar fi venit mintea la cap atunci, dar poate aşa i-a venit ideea să adune filme despre bicicletă şi să organizeze acest eveniment.

Prima ediţie a fost în 2001, iar acum festivalul cuprinde şi muzică şi artă. În 2011, sunt şase filme importante, printre care şi Bill Cunnigham New York, despre un fotograf al străzii care întotdeauna se deplasează cu bicicleta.

Bicycle Film Festival se desfăşoară între 22 şi 26 iunie, la New York. Există şi alte ediţii în alte oraşe americane şi din America de Sud, Asia şi Australia. Biletele costă 10 dolari pe proiecţie, iar un permis pentru întreg festivalul este doar 40 de dolari.

Iată programul complet:

Foto: BFF

Categorized Evenimente

Tag-uri:

2 Responses to “Festivalul de Film despre Biciclete”

  1. Perfect Bike says:

    Romanii ar putea pentru prima data, cand vad un asemenea eveniment, sa nu aiba sentimentul de “visez la clipa in care se va organiza asa ceva si in tara mea”. Si la noi incepe sa infloreasca o adevarata cultura a bicicletei, in care au loc festivale/evenimente/maratonuri fistichii. Deci tot inainte cu treaba minunata ca sa avem si noi curand un festival de film despre biciclete!

    • George Hari Popescu says:

      Eşti incoerent/ă. Despre ce treabă minunată e vorba? Evenimentul nu e la noi, ci la alţii. Ca să fie la noi, trebuie scris un proiect şi organizat evenimentul, just, nu?


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro