Dacă citeşti zilnic acest site şi apreciezi că eşti informat despre tot ce se întîmplă important în lumea ciclismului urban, îţi poţi arăta recunoştinţa cumpărînd un tricou sau un hanorac inscripţionat cu sigla Bicla.ro!

Împreună cu site-ul Tu.ro, îţi oferim mai multe modele de tricouri de hanorace. Intră în pagina cu sigla noastră de la Tu.ro, alege-ţi stilul şi materialul, culoarea şi pune în coş tricoul. În maximum 24 de ore, tricoul este gata şi poţi merge să-l iei de la ei sau ţi-l pot livra ei acasă (livrarea se face de obicei prin curierii pe bicicletă de la Tribul).

Practic, există zeci de combinaţii de tricouri şi hanorace pentru fete şi băieţi, în funcţie de materialul, mărimea şi culoarea alese. Preţurile sunt între 39 şi 69 de lei, depinde de produsul selectat. Tricourile de la Tu.ro sunt renumite prin faptul că sunt rezistente (sunt tricouri Fruit of the Loom) şi deoarece imprimeul rezistă mult, chiar şi după multiple spălări şi călcări. Ca să-i prelungeşti durata de viaţă, spală şi calcă tricoul întors pe dos.

Bicla.ro nu are profit din reclamele de pe site şi nici nu-ţi cere bani pe accesarea conţinutului. Dacă vei cumpăra un tricou sau un hanorac inscripţionat cu sigla noastră, arăţi că îţi plac articolele, galeriile foto şi montajele noastre video şi doreşti să continuăm. Mulţumirea noastră ar fi să te vedem prin oraş, pe bicicletă, cu un tricou cu Bicla.ro!

Rezumînd, iată paşii ce trebuie parcurşi:

  1. Intră în pagina Bicla.ro de pe site-ul Tu.ro
  2. Alege stilul de tricou sau hanorac dorit
  3. Alege culoarea şi mărimea
  4. Adaugă produsul în coş
  5. Intră în cont sau fă-ţi un cont dacă nu ai
  6. Trimite comanda şi aşteaptă confirmarea de la ei