Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO Curierii pe două roţi din Bucureşti: Tribul în acţiune

Posted on 30 June 2011 de

Am mai scris despre Tribul şi abia aşteptam să-i cunosc pe toţi membrii echipei. Cu o seară înainte, Ariel m-a anunţat că a doua zi au o livrare mare de făcut, cîteva zeci de pachete. N-am stat pe gînduri şi i-am spus că voi fi la punctul lor de întîlnire.

Nu orice zi la Tribul începe cu o cafea în grup, dar acum era o ocazie deosebită, deoarece se întîlneau cu toţii, pentru a plănui o livrare de cîteva zeci de plicuri şi pachete mici. După ce echipa s-a adunat, au stat la o vorbă şi o cafea în centrul vechi, aşteptînd un telefon de la firma de unde urma să fie preluate comisioanele.

Apelul tot întîrzia şi, cum vreo doi dintre ei aveau de ajustat unele lucruri la biciclete, am mers la Biciclop, cei care scot Tribul din impas atunci cînd e nevoie. Între timp, Ariel le-a comunicat curierilor adresa de preluare a pachetelor. Peste 10 minute, aveau deja plicurile în rucsaci şi a urmat sortarea pe zonele oraşului.

Au nevoie de dispozitive GPS sau de atlase ala Bucureştiului, pentru o orientare mai bună. Dar sunt la început, aşa că, pentru moment, entuziasmul, dorinţa de a se mişca şi tinereţea compensează aceste lipsuri. Plus că mai este şi Ariel la post, gata să le răspundă telefoanelor prin care e întrebat unde este o anumită destinaţie în oraş.

Am urmărit grupul format din Ariel, Alex, Adi, Bogdan Soze Neagu, Bogdan Călin, Bagoly Bufniţa Levente, Ăstamicu pregătindu-şi tolbele cu pachete şi apoi am fost pe urmele lui Bogdan Călin la o livrare. Filmul ar trebui să fie edificator.


Categorized Poveşti, Video

Tag-uri: , ,

8 Responses to “VIDEO Curierii pe două roţi din Bucureşti: Tribul în acţiune”

 1. Andreea says:

  foarte frumos! Îmi place că i-ai filmat în acțiune. Îmi place și proiectul. Succes mai departe!

 2. Altauprieten says:

  Succes ! si sponsori faini pt proiectul vostru !

 3. mihaela says:

  au venit si la mine sa imi livreze un pix fix pentru campania asta.Mi-a placut sapca celui care a facut livrarea.era neagra cu pene colorate, si el purta pantaloni cu bretele,parca era un muschetar:)
  .

 4. Perfect Bike says:

  I-am vazut si noi pe la Universitate. Mult prea frumos ce se intampla. Sa speram ca la sfarsitul verii tribul acesta nomad va cuceri tinutul Bucurestiului!

 5. Traian says:

  Un articol despre Trib în Mbike.


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] las aici videoul, dar vă recomand să citiţi şi ce a scris despre ce se vede în […]

 2. […] a scris un articol şi ne-a filmat într-o zi de lucru livrând pentru AQUA Carpatica. Video-ul e mai jos, dar vă […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro