Categories
Evenimente Video

VIDEO Femei pe Mătăsari: manual, ambiental, natural

Le-am asistat pe fetele de la Velobello la stand în acest weekend, să nu le fure vreun vizitator. Am filmat atmosfera festivalului, mai ales pentru cei care n-au putut ajunge acolo. Iată primul din cele 3 producţii video.

Standul Velobello de la Femei pe Mătăsari a fost unul colorat, animat şi interactiv. Vizitatorii au admirat fotografiile realizate de Daniel Vrăbioiu la Skirtbike, le-au văzut pe fete cum lucrau semne de carte, tricouri şi tablouri, le-am oferit bileţele cu citate sau date istorice despre femei şi biciclete…

O stradă care avea pe timpuri o reputaţie nu tocmai dorită a fost transformată de asociaţia Beneva într-o scenă în aer liber. Au fost ateleiere de handmade, cofetari, moderatori de discuţii, solişti şi trupe, biciclete, pisici şi cîini pentru adopţie, încercări de artă contemporană, obiecte clasise şi moderne de vînzare, bere, limonadă, ba chiar şi o nuntă de aromâni.

Locuitorii de pe stradă au privit, s-au implicat, au ajutat. Copiii au avut un loc de joacă imens, adulţii au mărturisit că le-ar plăcea să se întîmple săptămînal un astfel de eveniment pentru că “mai scapă de maşini.

Acesta este unul dintre cele trei montaje video pe care intenţionez să vi le ofer, deci mai treceţi pe aici.

One reply on “VIDEO Femei pe Mătăsari: manual, ambiental, natural”

Suscriu : ” …adulţii au mărturisit că le-ar plăcea să se întîmple săptămînal un astfel de eveniment pentru că “mai scapă de maşini”

Comments are closed.