Categories
Plimbări Video

VIDEO Întîlnirea Ciclissimo, socializare pe pliabile

Întîlnirile Ciclissimo încep cu socializare în jurul unei cafele, la o discuţie în curtea magazinului şi continuă printr-o plimbare uşoară în Bucureşti sau în împrejurimi.

Am testat o bicicletă pliabilă Brompton de la Ciclissimo, dar eram curios să văd ce se întîmplă la o întîlnire organizată de acest magazin.

Sîmbătă, vreo 10 entuziaşti, Bromptonişti şi invitaţi, s-au adunat pentru (re)descoperi senzaţiile pedalării cu o bicicletă “normală” dar de dimensiuni mult mai mici decît cele ale unele biciclete clasice.

După un ceai, un capuccino şi o discuţie în curtea magazinului, am pornit pe un traseu uşor. Am parcurs Calea Victoriei, am coborît spre Grădina Botanică şi am făcut la dreapta spre Pasajul Basarab, care era închis circulaţiei auto. Drumul de întoarcere a fost la fel de uşor, presărat cu priviri admirative din partea trecătorilor şi saluturi de la alţi biciclişti de pe traseu.

Întîlnirile Ciclissimo au loc în fiecare sîmbătă, de la ora 11, la sediul magazinului. Dacă vrei să descoperi o bicicletă pliabilă, anunţă-ţi prezenţa şi ţi se va oferi un Brompton pentru plimbare.

[poll id=”4″]