Am stat la o vorbă cu Tudor Vlad, Dudu pentru prieteni, „capul tuturor răutăților” de la Triatlonul Fără Asfalt. Despre acest triatlon inedit v-am mai povestit eu anul trecut. În 11 iunie, va avea loc cea de a doua ediție a evenimentului, în Vama Veche.

Dudu este pasionat de tot ceea ce înseamnă mișcare, natural, mers cu bicicleta, aventuri extreme. Este un om obișnuit, cu familie și job corporatist în București. Chiar dacă petrece 9+ ore la lucru, are timp și de viață. Și are timp să creeze evenimente precum Triatlonul Fără Asfalt. A ieșit un interviu din care puteți afla multe despre ce înseamnă acest sport 3D, cum s-a născut ideea lui, ce surprize ne așteaptă la concursul de anul acesta (ei, nu o să le aflați chiar pe toate) și ce vor câștiga cei care participă.

Să-l ascultăm şi să-l vedem:

Va fi primul triatlon al anului. Vă invit, sfătuiesc, provoc și pe voi să vă înscrieți. Nu trebuie să faceți proba cap-coadă (înot, alergare și bicicletă). Puteți forma o ștafetă cu prietenii/prietena/iubita/prietena iubitei sau chiar cu… familia.

Data limită de înscriere pe site este 7 iunie.