Categories
Concursuri Video

VIDEO Dai la pedale şi cîştigi îngheţată pentru copii

Azi este 1 iunie şi pentru unii copii va fi o zi deosebită, pentru că o vor sărbători cu îngheţată. Am pedalat alături de bloggeri şi alţi inimoşi pentru a le oferi premiul copiilor.

Concursul simbolic Pedalezi cu noi şi devii eroul copiilor a constat în adunarea unor steguleţe Algida, din faţa centrului de închirieri iVelo din Herăstrău. Fiecare steguleţ valora 10 îngheţate care vor fi donate azi copiilor aleşi de participanţii la concurs.Am ajuns, pe o ploaie liniştită, cînd Vlad Dulea colecta steguleţe, emoţionat şi entuziasmat. La un moment dat, Gabi Solomon s-a luptat pentru a aduna puncte bune şi Bogdan Antohe nu s-a lăsat mai prejos. Ana Maria Ciobanu, Iuliana Niculescu şi Mircea Ştefan Racoviceanu (foto, cu Bogdan Antohe) au colectat de asemenea îngheţate pentru copii.

Eu am preluat ştafeta la un moment dat şi am colectat 10 steguleţe, deci 100 de îngheţate care li se vor alătura celor pe care Bogdan a decis să le doneze copiilor de la Chance for life.

În afară de aceştia, Bogdan a decis să mai doneze cîte 10 îngheţate lui băieţilor lui Helmut Muller şi al lui Gabriel GMC, doi participanţi la plimbările noastre de grup, care au curajul să-i ia şi pe cei doi prichindei cu ei cînd pedalează.

5 replies on “VIDEO Dai la pedale şi cîştigi îngheţată pentru copii”

Comments are closed.