Categories
De toate

Atenţie la bicicliştii perverşi din oraş!

Biciclistul se apropie încetişor de femeie şi o atinge pe fund, ba chiar e foarte fericit dacă poate agăţa cu mîna o pereche de chiloţi din coşul de rufe. Nu la noi, ci în SUA.

În Astoria, NY, un nou tip de pervers pe bicicletă revine. Nu este cel care merge pe stradă în loc să folosească pistele, ci despre cel care atinge femeile din mers.

Acest tip de infracţiune revine în zonă, după o pauză de vreun an. Mai multe femei au raportat poliţiei aceste cazuri, dar puţini poliţişti au deschis un dosar despre aceşti obsedaţi.

Procedura e simplă: biciclistul se apropie uşor de femeie şi o atinge din mers, pe fund sau pe sîni, fără ca aceasta să aibă timp să reacţioneze.

Unele dintre victime spun că erau prea şocate să reacţioneze, altele au mărturisit că n-au putut face altceva decît să-l înjure pe biciclistul pervers.

La un articol pe un blog care vorbeşte despre viaţa locală din regiune, mai multe femei au comentat mărturisind că au păţit acelaşi lucru.

Femeile care se mai confruntă cu astfel de cazuri sunt invitate să completeze un formular special pentru poliţie.

Sursa: Pix 11

Foto: CBS New York

5 replies on “Atenţie la bicicliştii perverşi din oraş!”

:( nush nu vreau sa faiu rautacios, dar cu astfel de subiecte ce dorim sa facem? sa incurajam si biciclisti din bucuresti sau din tara sa faca la fel?

Vreau să le fac pe fete să fie atente la mitocani şi să investească 20 de lei într-un spray iritant.

oare in cat timp paote o femeie sa scoata din geanta sprayul cu piper si sa-l mai si foloseasca?

Comments are closed.