Categories
Evenimente Foto

FOTO Bicla.ro a avut propriul Parking Day

Mare ţeapă ne-au tras organizatorii ediţiei 2011 a evenimentului Parkind Day, dragii moşului! Dar nu ne-am descurajat: ne-am luat jucăriile şi ne-am mutat într-o parcare din oraş.

La Parking Day 2011, fusesem repartizaţi în parcarea din faţa magazinului Carrefour Băneasa. Conform schemei, nu era aşa de rău: am fi fost în faţa supermarket-ului, acolo unde alizeul nu bate atît de tare. Timp de o lună, am fost asiguraţi că vom avea două lucruri: gazon şi curent electric.

La treabă, echipă!

Şi ne-am tot pregătit şi am pus oamenii la muncă: cei de la Mai mult verde ne-au furnizat un cort, CJI un ecran de proiecţie, am realizat un frumos roll-up cu Bicla.ro, Veloteca ne-a dat spre folosinţă o bicicletă montată pe un trainer. Am făcut selecţii din filme, stickere, flyere, prăjituri şi limonadă.

Am găsit cu greu locul din parcarea Băneasa şi am fost loviţi de prima dezamăgire: eram în mijlocul parcării, unde vîntul bate şi cîinele latră. Am fost anunţaţi că, din cele două promisiuni, nu va fi respectată nici una: nexam gazon şi ciuciu curent electric! Nu se instalaseră acolo decît organizatorii şi tocmai povesteau la radio cît de mişto e evenimentul pînă la acea oră. Nici urmă de vizitatori, deoarece locul era izolat de lume. După ce am dat ture cu bicla prin parcarea goală, am plecat spre căşi.

Parking Day-ul lui Bicla.ro

Într-o mică parcare de pe Str. Colţei, ne-am amenajat standul: am întins roll-up-ul şi l-am securizat, am montat bicicleta pe trainer, am scos la bătaie prăjiturile bibilite de Simcute şi Crina şi Bogdan şi limonada stoarsă de Bogdan. Ne-am bucurat că am fost în centrul oraşului şi că am fost observaţi de şoferi şi de pietoni. I-am stors de vlagă pe bicla cu trainer, dar i-am recompensat cu prăjitură şi suc. Am primit aprecieri, mulţumiri şi promisiunea că-şi vor lua şi unii şoferi biciclete.

Andreea de la Velobello a dat la pedale cu zîmbetul pe buze şi a rămas alături de noi. În cîteva ore, în parcarea din centru, am avut mai mult public decît am fi avut în 6 luni de stat în parcarea din afara oraşului, de la Băneasa.

Parking Day de la anul mi-ar plăcea să fie la fel: în centru, acolo unde scopurile evenimentului pot fi atinse, cu organizatori pe care te poţi baza sau fără organizatori. Dar în mod sigur trebuie să fie cu prieteni care te încurajează, care te ajută, care te înţeleg.

2 replies on “FOTO Bicla.ro a avut propriul Parking Day”

Chiar mă întrebam de ce nu ați fost nici la Băneasa, nici la Unirea, pentru că am fost să vă văd în acțiune și pe lângă faptul că nu erau expozanți prea mulți, nu era nici urmă de vizitatori… Mă bucur că ați reușit cumva să faceți o trebă cu ce v-ați propus și astfel ați ieșit cumva din anonimat. Sper să vă iasă și proiectul de la ”granturi”
Bravo! și… Succes! ;)

Comments are closed.