Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

VIDEO şi FOTO Am dat burta jos pe 2011

Posted on 24 September 2011 de

Plimbarea Burta jos! iniţiată de Alina Gorghiu îmi place pentru că, după ce dau burta jos, trebuie să lucrez să o pun la loc, pentru ediţia următoare.

O astfel de plimbare nu se leagă neapărat de mărimea burţii, ci de un spirit anume şi de promovarea mersului pe bicicletă inclusiv cu scopul de a slăbi.

Au fost în jur de 500 de oameni în 24 septembrie în Parcul Izvor. S-au înscris la tombolă, au socializat şi au plecat într-o coloană colorată şi extrem de lungă spre Mogoşoaia.

Ritm destul de lent al pedalării, dar la ieşirea din Bucureşti am început să ne mişcăm mai cu talent. Poliţia a ţinut automobilele pe loc, iar şoferii păreau spectatori la o procesiune ciudată. N-au lipsit claxoanele şi aplauzele şi parcă n-au mai fost atît de multe înjurături ca pe vremuri.

La Mogoşoaia, am fost întîmpinaţi cu ritmuri tribale şi apă. Am zăbovit pe acolo şi ne-am întors spre Capitală. Din păcate, a existat un incident ce a implicat un biciclist şi o biciclistă, sub podul Constanţa, dar amîndoi sunt în regulă acum din punct de vedere medical.

Tombolă, mulţumiri şi zîmbete şi ne-am împrăştiat spre case, terase şi spre alte trasee cu bicicleta. Parcă n-ar strica să existe un astfel de eveniment lunar, nu-i aşa?

Foto: Alex Burlacu

Categorized Foto, Plimbări, Video

Tag-uri: ,

6 Responses to “VIDEO şi FOTO Am dat burta jos pe 2011”

 1. Costin Comba says:

  Subscriu. Lunar ar fi minunat. A fost ok azi, desi nu am putut sa ma bucur de mersul pe bicla, insa si pe motocicleta a fost ok.

 2. Adi neda says:

  La cat mai multe initiative de acest tip.

 3. Andreea says:

  Ma bucur ca plimbarea se desfasoara anual si se dezvolta tot mai mult :)


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] din nou Alina, mulţumesc Bicla.ro şi tuturor celorlalţi implicaţi în organizarea acestui […]

 2. […] organizat, în colaborare cu Alina Gorghiu, ediția din acest an, dar, în primul rând, pe site-ul Bicla.ro, dedicat bicicliștilor amatori, un site foarte bun, pe care mi-am propus să îl urmăresc mai […]

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro