Mulţumiri Clubului bicicliştilor, cei care s-au străduit să realizeze un eveniment frumos. A fost o jumătate de zi plină de animaţie în Parcul Izvor şi totul a culminat cu o plimbare cu bicicletele, la ceas de seară.

A fost o mică încurcătură legată de ora plecării: unii ştiau că ne adunăm la 19 şi plecăm la 20, dar dna Udrea a înţeles că trebuie să intre în direct la 19 şi apoi să pedaleze 300 de metri, ca să fie filmată din faţă şi din spate.

Contrar glumei din montajul video, nu s-au dat găleţi electorale, dar au fost destui membri de partid printre biciclişti. Au abandonat cursa mulţi dintre ei o dată cu doamna şi alţii pe parcurs. Poliţia a răsuflat uşurată cînd circul politic a părăsit coloana.

Nu s-a simţit nici o schimbare în trafic nici în acest an. Cei care au venit la marş merg oricum cu bicicleta aproape zilnic, iar şoferii nu pot fi convinşi de avantajele mersului pe două roţi sau de semnificaţia Zilei fără maşini decît printr-o campanie susţinută de autorităţi. În continuare însă, noi suntem cei care trebuie să-i trezim pe aleşi la realitate, nu invers.