Categories
Evenimente

La iVelo Bike Day, decide bicicletele cîştigătoare

iVelo Bike Day este evenimentul în cadrul căruia poţi participa la primul pentatlon de biciclete din România. Sunt multe de făcut în 22 octombrie şi, dacă eşti activ online, poţi decide pînă atunci ce biciclete să fie oferite ca premii.

Din lista de 12 biciclete de diverse mărci, votează-ţi favorita, în pagina de Facebook a asociaţiei Green Revolution. Astfel decizi ce biciclete vor fi căştigătoare. Cu un Like, propulsezi modelul preferat spre podiumul pentatlonului din cadrul evenimentului.

Pe de altă parte, poţi cîştiga şi tu o bicicletă DHS 2856, chiar dacă nu participi la pentatlon. Publică un text, o fotografie sau un clip pe fanpage-ul de pe Facebook şi, evident, adună Like-uri cît mai multe.

Competiţia din 22 octombrie va fi prezentată de Bogdan Miu de la Europa FM, un om de radio care nu se dă foarte mult cu bicicleta, dar care are nişte opinii puternice.

4 replies on “La iVelo Bike Day, decide bicicletele cîştigătoare”

Toate articolele postate pe acest site fac trimitere pentru diverse activitati/informatii la facebook&co. Poate ar trebui sa luati in considerare ca sunt persoane interesate de ceea ce scrieti dar care pur si simplu au alergie la facebook, twitter, etc.

Nu toate articolele, dar majoritatea da. E simplu: dacă vrei detalii sau vrei să participi la acele activităţi, îţi faci cont pe Facebook.

Interesant mod de selectie. Deci daca nu iti place facebook, nu ai ce cauta in comunitatea ciclistica pe care voi de altfel o promovati. Va asigur ca sunt multi care nu se aliniaza tocmai din acest motiv, pentru ca daca vroiam sa fim “in randul lumii” probabil ingrosam cozile de masini de la semafoare. In orice caz atat raspunsul cat si abordarea sunt pur romanesti/balcanice. Nu astept raspuns.

Sunt două opţiuni: a noastră de a promova evenimentele care există pe Facebook şi a ta de a nu avea cont pe Facebook. Din moment ce eşti în minoritate, trebuie să faci un compromis şi să-ţi faci cont pe Facebook.

Acesta nu a fost un răspuns, nici măcar balcanic.

Comments are closed.