Tribul este o idee venită din străinătate și care mai există și în alte orașe din România: curierat rapid cu bicicleta. Au ajuns printre finaliștii de la Pepsi Refresh. Votați-i!

Este o idee excelentă pentru Bucureștiul îmbîcsit și aglomerat. Pachetul tău poate ajunge în orice colț al orașului mult mai rapid cu bicicleta decît cu orice alt mijloc de transport urban.

Cînd i-am filmat pe băieții din Trib, mi-au spus că fac asta din pasiune, pentru că ei cred că așa trebuie exprimată iubirea lor pentru bicicletă, dar și pentru ceva bani de buzunar.

Un proiect al Asociației Beneva, Tribul – curierat de spiță nobilă nu este o afacere, ci un vis: acela că orașul poate fi mai aerisit și mai puțin zgomotos.

Tribul a intrat în Top 100 la concursul Pepsi Refresh, din vreo 600 de proiecte. Ei au o săptămînă să rămînă în top 10, ca să ajungă în fața juriului, pentru a-i convinge pe membrii acestuia de importanța ideii lor. Votează-i pentru că merită, serios! Intră pe Facebook și spune că vrei curierat pe două roți în România!