N-a fost să fie. Am completat dosarele, am încercat să popularizăm proiectul, am ţinut pumnii strînşi, dar degeaba: Pedala urbană nu a convins atît de mulţi oameni.

Le mulţumim celor 100 de persoane care au votat Pedala urbană la concursul de grant-uri Raiffeisen Comunităţi.

Ne aşteptam la mai multe voturi din partea vizitatorilor acestui site, din partea celor 800 şi ceva de membri ai grupului Biciclişti urbani de pe Facebook şi din partea celor care se bucură de plimările în grup la care suntem prezenţi, pentru a le fotografia şi filma.

Nu-i nimic, poate la anul… Noi vom continua să actualizăm acest site, să vă informăm, vom încerca în continuare să creăm montaje video interesante şi profesionale şi galerii foto mişto, totul voluntar, pentru că este o pasiune a noastră. Uneori însă ne-ar plăcea să nu simţim că suntem singuri.

Îi felicităm pe cei de la proiectul legat de sănătatea mintală, care au adunat 600 şi ceva de voturi în numai 4 zile, după care numărul voturilor a crescut foarte lent. Au fost mai convingători decât noi.

Ne asumăm eşecul. Este vina noastră că nu v-am plăcut atât de mult, dar nu ne descurajăm. Ne vedem pe străzi, pe două roţi!