5 Responses

 1. Alex
  Alex at |

  Am mers in multe zone ale bucurestiului si nu am avut probleme majore.
  Da, era sa dea unu cu masina peste noi. Da, ne-au atacat haite de caini.
  Dar am mers incet si am putut evita un impact. Si pentru ca stim cum sa reactionam cand vin 20-30 de caini, nu am fost muscati. Adaptati-va oameni buni!

 2. Matakus
  Matakus at |

  Nu asta este soluția. “Adaptarea”. Adaptarea la ceva care se degradează din ce în ce… Soluția este să pleci pe tărâmuri mai bune sau să încerci să schimbi ceva. Aaaaa, te poți adapta de exemplu trăind în SUA în zona “tornado alley”, sau în Alaska … sau în Africa, printre sălbăticiunile care-s pe teritoriul lor (atenție: noi suntem intrușii)
  Dar nu-mi poți cere să mă adaptez la ceva pe care nu-l întâlnești în celelate capitale europene.
  Orașul mașinilor și al câinilor. E clar că buba e undeva la “cap”. Ce vedem noi acum în Olanda sau Danemarca , e rodul unora care au avut o viziune. Cam acum 30-40 de ani. Viziune care aici lipsește cu desăvârșire. Ia la puricat noul conceptul strategic București 2035 și o să înțeĺegi că situația e tristă.

  1. Zânu'
   Zânu' at |

   Sa pleci pe taramuri mai bune nu este o solutie. Sa schimbi ceva, da. Cel mai important lucru este sa iei atitudine. Din cauza asta am ajuns aici, pentru ca cei dinaintea noastra (majoritatea covarsitoare) nu au luat atitudine, pentru ca inca suntem adormiti de mostenirea vremurilor trecute. Solutia este sa luam atitudine. Nu sunt vreun extremist, dar vreau sa ii arat copilului meu in ce tara frumoasa traieste si nu sa-l trimit prin cine stie ce tari straine sa poata sa traiasca fara sa-l deranjeze toti idiotii.
   Tarile “civilizate” au ajuns asa datorita celor care au luat atitudine. Ce ne impiedica sa facem asta?

 3. Mahalagiu
  Mahalagiu at |

  Poate că suntem deja mulți în București, dar tot singuri suntem. Cel puțin, eu așa mă simt. Singur pe strada mare, înconjurat de priviri ostile :)
  Mulțumesc că m-ai citat.

Comments are closed.