Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Revista presei: pedalarea înseamnă sănătate, biciclete de fițe, pimpuiește-ți bicla

Posted on 22 November 2011 de

Livrăm rapid și verde

Brandinfo

Curieratul pe bicicleta ofera nenumarate avantaje. Elimina complet atat poluarea, cat si costurile generate de catre folosirea masinilor. Permite livrari incredibil de rapide, mai ales în Bucuresti, unde parcurgerea a 15 kilometri în mai putin de 30 de minute i se pare destinatarului un adevarat miracol. În plus, curieratul pe bicicleta contribuie si la sanatatea celor care-l practica, fiind unul dintre cele mai complete exercitii fizice.

Firmele de modă se apucă de construit biciclete

Ziare.com

Renumita firma Lacoste, cunoscuta in lumea modei, a conceput un model de bicicleta urbana, ale carui fotografii au fost postate astazi pe Internet.

Bicicleta, foarte eleganta, cu 14 viteze, are cadrul, jantele si anvelopele de culoare alba, purtand inscriptia Lacoste Look.

Verde pntru Biciclete transformă bicicletele obișnuite în unele extraordinare prin concursul ”Pimp my bike”!

Opinia Timișoarei

Artistul Alex Baciu va transforma bicicletele cu scopul de a le face mai vizibile si mai placute in trafic. Alex nu este la prima incercare. Proiectul vine in continuarea actiunilor realizate in cadrul unor evenimente ample, precum Street Delivery – iunie 2011, Festivalul PLAI – septembrie 2011 si Pedalarea de Toamna – octombrie 2011. In cadrul celor trei actiuni, peste 30 de biciclete au fost reconditionate si transformate in unele de invidiat.

Alex Baciu foloseste spray-uri speciale, pensule, markere, sabloane si transforma bicicletele dupa dorinta castigatorilor.

Dobrogea este pregătită pentru cicloturism

Mbike

La finalul proiectului au rezultat sapte trasee turistice, avand lungimi de la 125 de kilometri pana la 250 de kilometri, care cuprind cele mai importante zone ale Dobrogei si toate obiectivele turistice.

De asemenea, avand in vedere numeroasele obiective turistice si culturale din orasele Constanta si Tulcea, exista pentru fiecare dintre acestea cate un traseu urban.

Toate cele noua trasee stabilite pot fi combinate si diversificate in functie de dorintele celor care le vor parcurge pentru a vedea si minunatiile naturale ale Dobrogei.

Cinci motive să mergi cu bicicleta

Click Sănătate

Mersul pe bicicletă, cel mai uşor mijloc de transport, reprezintă şi cea mai simplă măsură de prevenire a unui număr mare de afecţiuni.

Specialiştii afirmă că persoanele care merg periodic pe bicicletă îmbătrânesc mai greu decât cele care nu au acest obicei. În plus, efectele îmbătrânirii sunt cu 50 la sută mai mici la cele care pedalează de trei ori pe săptămână. Iată care sunt beneficiile mersului pe bicicletă.

Notă: Acest articol n-ar fi fost posibil fără căutările realizate cu Zelist Monitor.


Categorized Revista presei

Tag-uri:

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro