Comunitatea bicicliștilor din București (CBB) este cea mai nouă formă de organizare a celor care pedalează în Capitală. Nu sunt organizați juridic, sunt la început de drum, dar au multe planuri.

Misiunea grupului este simplă, dar promite multe:

Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti militează pentru dezvoltarea unor politici şi a unei infrastructuri care să încurajeze mobilitatea urbană prin aplicarea normelor europene în domeniu în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii.

În CBB sunt reprezentanți ai diverselor grupări care au apărut în București de-a lungul timpului. Ați citit despre ei la Bicla.ro și poate ați și participat la unele evenimente organizate de ei, mai ales la plimbări în grup.

De azi, CBB pornește la un drum foarte lung. Avem multe de schimbat, multe de îmbunătățit. Și vom putea face toate astea câtă vreme va exista, în primul rând, și implicarea bicicliștilor. A câtor mai mulți dintre ei. Pe site veți afla tot ce urmează să facem împreună în următoarea perioadă. E nou, e proaspăt, e cald, e mic, dar promitem să crească frumos, spune Ciprian pe Facebook.

Fiți cu ochii pe ei online pe site-ul oficial, pe Facebook și pe Twitter și urmăriți calendarul evenimentelor viitoare.

Din CBB fac parte organizațiile:

OPTAR.RO

Bate șaua să priceapă iapa

Brain Tree

MaiMultVerde (Cicloteque)

Susținători:

Bicla.ro

BikeWalk

Avalon Team Bike

Ciclism.ro

Drumul Bicicletei

FreeRider

Kite Bike

Masa Critică București

MinorSwing

Perpetuum Cycle

Portocala Mecanică

Tribul

România pe 2 roți

Turific

VeloBello

Cu bicla prin oraș

Bicishop

Pe bicicletă

Radu și Ralu

Think Bike!

Veste pentru Bicicliști