Categories
Evenimente

Centrul Ceh își botează bicicleta

Centrul Ceh are o nouă bicicletă diplomatică. Ea va fi botezată de Alexandru Tomescu, cunoscutul violonist, prietenul instituției și un fan al bicicletelor.

În 2 aprilie, Centrul Ceh își botează noua bicicletă. Nașul celei de-a doua biciclete a Centrului Ceh va fi Alexandru Tomescu, cunoscutul violonist, prietenul instituției și un fan al bicicletelor.

După ceremonia simbolică, de la ora 20, va fi proiectat documentarul The New World. Este un film despre o oază fără mașini, fiind unul care a umplut sălile de cinema în cadrul Festivalului de film documentar despre drepturile omului One World Romania.

Centrul Ceh este singurul din București care are biciclete diplomatice, inscripționate ca atare. Cînd vin oaspeți străini la centru, Rene Kubasek, directorul centrului, le prezintă alternativa deplasării cu bicicletele diplomatice în București. Unii sunt receptivi, alții preferă mașinile inscripționate tot cu CD.

Puteți veni la eveniment cu bicicleta, deoarece centrul dispune de un rastel plasat în fața instituției și păzit de un gardian. Intrarea este liberă și sponsorul este Staropramen.

Detalii și confirmări de participare pe Facebook.