Categories
De toate Prim-plan

Un păgubit își fură înapoi bicicleta

După ce i s-a furat bicicleta, Danny a urmărit site-urile de licitații și vînzări-cumpărări și a avut norocul să o găsească pe Craiglist. Atunci i-a venit o idee năstrușnică.

O informație amuzantă și interesantă ne este furnizată de ABC News. Danny Lesh a împrumutat unui prieten bicicleta sa Cannondale, dar aceasta a fost furată, după ce i s-a tăiat lanțul.

Danny a urmărit site-urile de licitații și vînzări-cumpărări și a avut norocul să-și vadă bicicleta pe Craiglist. S-a gîndit să o cumpere înapoi, dar între timp i-a venit o idee mai bună.

Băiatul a aranjat să se întîlnească cu vînzătorul și l-a convins să-i dea bicicleta să o probeze puțin. A început să pedaleze și nu s-a mai întors. Vînzătorul l-a mai sunat pe telefonul mobil și l-a amenințat, dar era prea tîrziu.

În Portland (Oregon), a fost creat un departament special în poliție, însărcinat cu recuperarea de pe Craiglist a bunurilor raportate ca fiind furate.

3 replies on “Un păgubit își fură înapoi bicicleta”

Daca nu exista dovezi ca ti-a furat-o el prima data dar el depune plangere impotriva ta… politiei nu-i pasa :D

in cazul acesta , pagubitul are perfecta dreptate, si nu se poate numi furt sub nici o forma ca si-a recuperat bicla de la hot.

Comments are closed.