Bicla.ro pe Twitter Bicla.ro pe Facebook Trimite-ne un e-mail

Semnal: suntem peste 1.000 în grupul “Bicicliști urbani”

Posted on 29 May 2012 de

Pe cînd Bicla.ro nu exista, ci era doar o idee, am creat pe Facebook grupul Bicicliști urbani. Voiam să adun acolo oameni care să discute, să împărtășească link-uri, să creeze evenimente, totul în jurul ideii de transport alternativ în oraș.

De curînd am ajuns la 1.000 de membri și în 28 mai s-a ajuns la 1.100. Al 1.100-lea membru este Corina Gologoț. Pentru că am ratat borna 1.000, mi-am promis să ofer un tricou inscripționat cu Bicla.ro celui sau celei care va fi 1.100. Corina locuiește în Iași, dar va veni în iunie în București și va primi tricoul ales de ea.

Bicicliști urbani este unul dintre grupurile cu cei mai mulți membri. Sigur, sunt multe de făcut pentru a ține permanent viu un grup pe Facebook, dar acesta este destul de activ, mai ales în jurul unor evenimente care se întîmplă în București.

Dacă vrei să afli cum pedalăm în oraș, cum ne pregătim să ieșim cu bicicleta, cum rezistăm vara în șa și alte lucruri utile, vino în grupul nostru!


Categorized De toate

Tag-uri:

3 Responses to “Semnal: suntem peste 1.000 în grupul “Bicicliști urbani””

  1. Agent says:

    Felicitări pentru reuşită, la mai multi eu zic că-i loc de mai mulţi nu doar 1000, poate chiar 10.000, nu te putem promova în vrun fel,un post ceva pentru a povesti despre site-ul tău?

  2. Andreea says:

    Bravo! Tot mai multi sa fie!


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply


Evenimente viitoare

Carturesti.ro