Am mai dat o raită prin presa online, cu ajutorul instrumentului Zelist Monitor și iată cu ce m-am ales:

Un studiu realizat de Ecopolis arată că bucureștenilor nu le place să folosească bicicleta (0,7 % dintre locuitori) și că a noastră Capitală este pe locul al doilea în Europa la poluare.

Aici.

Asasinului din Pecica îi plăcea să pedaleze. O vînzătoare a fost martora spiritului eco al individului:

„El le-a urmărit, a venit cu bicicleta la magazin şi a chemat-o afară pe una dintre femei şi au ieşit amândouă, iar la scurt timp am auzit bubuituri, dar am crezut că sunt petarde aruncate de copii”.

Aici.

Dacă-ți e furată bicicleta și raportezi acest furt, nu te aștepta ca poliția să-ți dea vești, pentru că nu suntem în SUA și nici în filme. Nu există un termen legal de soluționare a dosarelor.

Aici.

În 1914, un băiat și-a abandonat bicicleta în pădure. Un copac a crescut în jurul ei și a înălțat-o. Asta este explicația dată de presă. Nu contează dacă este o poveste adevărată, contează faptul că e frumoasă.

Aici.

Iaromirei îi plăcea cu bicicleta în copilărie pentru că vedea altfel figura celui aproape de care trecea. A reluat pedalarea de curînd și vede orașul altfel.

Aici.

Armata elvețiană s-a hotărît să schimbe modelul de bicicletă aflat în dotare. A aflat că există biciclete cu mai multe viteze, mai robuste, cu iluminare ecologică.

Aici.

Acest articol n-ar fi fost posibil fără ajutorul oferit de Zelist Monitor.