Categories
Plimbări

Skirtbike 2012: biciclistele șic devin naționale

Skirtbike 2012 are planuri mari: ediții în toată țara, o plimbare agreabilă, un concurs avînd ca premiu o rochie personalizată, multe surprize la final.

În acest an, plimbarea pe biciclete a fetelor îmbrăcate în fuste și rochii se va desfășura nu numai în București (26 mai), ci și în Arad (26 mai), Iași (26 mai), Sibiu (24 iunie). Este posibil ca și Timișoara să fie pe harta suitei de plimbări.

Skirtbike 2012 va fi o plimbare lejeră pe traseul (deocamdată provizoriu):

Politehnica – Splai – Izvor – Unirea – Piața Universității – Piața Romană – Lascăr Catargiu – Piața Victoriei – Parcul Herăstrău

Traseul nu este bătut în cuie, totul depinde de aprobări, deci reveniți aici sau intrați periodic la Skirtbike.ro pentru a afla noutăți.

La finalul evenimentului, ar trebuie să fie tot felul de lucruri interesante: un concert, picnic, ateliere creative, limonadă etc.

Pînă la stabilirea detaliilor finale, fetele sunt provocate la concurs: ele trebuie să comenteze la finalul anunțului respectiv și pot cîștiga o rochie croită pe măsură de Cardinal.

Evenimentul este în căutare de voluntare. Dacă doriți să ajutați, dați de veste printr-un comentariu aici sau la Skirtbike!

La Skirtbike 2011 a fost cam așa.

[poll id=”4″]

8 replies on “Skirtbike 2012: biciclistele șic devin naționale”

Şi la Braşov nu?:(((
Mi-ar plăcea să mă plimb prin Braşov motivată, alături de alte cuconiţe, gagicuţe, domnişorici, mămici, liceene, rockeriţe, băieţoase sau diafane. Să mă gîndesc pentru prima oară – cu ce să mă îmbrac, pe biclă (de obicei, răspunsul la întrebarea nepusă e, cu ce dă domnu’ sau cu ce am deja pe mine la momentul ăla).

Soluția este deci să organizezi tu la Brașov. Am observat că, deși plimbarea este ca să le arate fetelor că pot pedala îmbrăcate “normal”, toate se preocupă de ce o să poarte la Skirtbike.

aha… m-ai pus pe gînduri. eu pedalez îmbrăcată normal. adică, mă rog, în stilul meu, anormal.
credeam că skirt e de la skirt. adică, să te îmbraci musai în fustă. de aici şi dilema mea.

“Normal” pentru fete e în fustă și rochie, doar nu în pantaloni!

cît despre organizat, mai bine o las pe Mara Oprişiu, ea e în Braşov şi ar putea să o facă bine, dacă şi-ar pune în minte.
Unii oameni pur şi simplu nu au stofă de organizatori. Mă refer la mine.

Pentru skirt bike-ul din Bucuresti trebuie sa ma inscriu pe vreo lista inainte?

Pot veni si baietii mei care pedaleaza(in pantaloni evident!)

Nu, trebuie doar să vii atunci la start. Pentru eventualele tombole și alte concursuri, înscrierea se va face pe loc.

Pot veni și băieții. Curtoazia spune că băieții pe bicicletă vor rămîne în coada coloanei, cu excepția celor care filmează și fotografiază.

Comments are closed.