Categories
Evenimente

Bike Fest, pentru trup, inimă și minte

Bike Fest din 29 și 30 septembrie înseamnă mai mult decât a vorbi despre folosirea bicicletei în România în locul conservelor pe patru roți.

Premiile la pentatlon

Festivalul bicicletei din 29 și 30 septembrie înseamnă mai mult decât a vorbi despre folosirea bicicletei în România în locul conservelor pe patru roți. Bike Fest 2012 are în acest an un program bogat, cu show-uri de modă, pentatlon urban (cu premii consistente), talcioc, dezbateri, expoziție de biciclete și o mulțime de alte activități care ar umple încă vreo trei rînduri de text.

Pe site-ul evenimentului organizat de Asociația Green Revolution și partenerii săi, veți găsi programul și modul în care vă puteți implica în multe dintre activitățile oferite.

Vă atrag atenția asupra concursului prin care puteți deveni fotograf oficial al festivalului. Prima etapă se încheie în 23 septembrie, încă mai e timp de înscriere. Regulamentul este tot pe site-ul oficial (PDF).

Bike Fest este o nouă ocazie să se vorbească despre oamenii care aleg să se deplaseze uneori sau zilnic pe bicicletă. Iar la anul vor fi și mai mulți, sunt sigur!