Google se pregătește să-și aducă angajații înapoi la birou și, ca bonus, le va oferi trotinete electrice gratuite. Gigantul tehnologic face echipă cu producătorul de scutere electrice Unagi pentru a lansa un nou program numit „Ride Scoot”, în care majoritatea lucrătorilor de la Google din SUA pot fi rambursați pentru costul integral al unui abonament lunar la Model One al lui Unagi. Model One, care se vinde cu 990 de dolari, este o trotinetă ușoară cu două motoare, cu o viteză maximă de 32 km/h și o autonomie de 41 km.

Fondatorul și CEO-ul companiei Unagi, David Hyman, a spus că ideea este de a ajuta angajații Google să ajungă la serviciu sau până la cea mai apropiată stație de autobuz. Google oferă serviciu gratuit de transfer cu autobuzul în Silicon Valley.

Pentru 49 de dolari pe lună, clienții din orașe selectate pot primi una dintre trotinetele Model One de la Unagi livrată la ușa lor. Există, de asemenea, o taxă de înscriere de 50 de dolari, dar întreținerea și asigurarea împotriva furtului sau deteriorării sunt incluse în taxa lunară.

Angajații de la Google trebuie să folosească mijlocul de transport la cel puțin nouă navete pe lună pentru a primi rambursarea integrală a abonamentului lor lunar. Google intenționează să se bazeze pe onoare și sinceritatea angajaților și nu va urmări utilizarea trotinetelor de către angajați.

Sursa: The Verge
Foto: HackerVibes