În timp ce majoritatea trotinetelor, pe care le vedem de obicei pe străzile din SUA și Europa, rulează pe roți mici de 20 cm în diametru și au motoare minuscule de 350 W, noul Segway GT2 crește avantajul în aproape toate felurile posibile.

Roțile sale de 28 cm ascund o pereche de motoare cu o putere totală de până la 3.000 W. Dacă aceasta este prea multă putere pentru tine, o aplicație pentru smartphone însoțitoare poate fi folosită pentru a reduce puterea puțin, în timp ce înveți să îmblânzești „fiara”. Perechea de motoare puternice ajută Segway GT2 să atingă o viteză maximă de 70 km/h.

Roțile lui GT2 nu sunt doar mai mari decât cele obișnuite, dar anvelopele sunt și „auto-vindecătoare”, având un „strat de gelatină”, ceea ce face să puteți rula liniștiți și dacă aveți o pană.

Platforma de 92 mm lățime pentru picioare este, de asemenea, mult mai lată decât vedem de obicei la majoritatea trotinetelor electrice urbane, oferind anvelopelor o zonă de contact mai mare și, prin urmare, mai multă tracțiune.

GT2 poate atinge o viteză de 48 km/h în doar patru secunde, ceea ce arată puterea mare a acelor motoare electrice duble. În completarea lor, este este dubla suspensie hidraulică reglabilă cu amortizare. Trotineta are un braț oscilator în spate, dar furca din față folosește o configurație de suspensie în stil grinzi, care este rar întâlnită la trotinetele electrice.

Mijlocul de transport suportă o greutate maximă de 150 kg, iar el are 52 kg.

Un ecran OLED transparent de pe ghidon oferind informații precum viteza, nivelul bateriei, modul de rulare și multe altele. Segway spune că trotineta poate călători până la 90 km per încărcare.

Scuterul va fi disponibil în acest an. Încă nu se știe prețul, dar nu vă așteptați să fie un chilipir!

Foto: Segway