3 Responses

 1. bradutz
  bradutz at |

  George, pai de ce ai luat-o personal? Departe de mine gandul de a pune macare pentru o secunda la indoiala modul in care ai functionat azi-noapte. Te-am interogat pe tine si nu pe altii, pentru ca suntem prieteni si pentru ca, in calitate de prof de jurnalism, stiu ca te preocupa si aspectele mai putin… evidente ale problemei, respectiv 1) cum promovam biciclismul in pofida realitatilor crude ale seilor clasice si 2) care sunt implicatiile etice.

  Multumesc ca mi-ai atras atentia ca articolul era din 2005 (io, ca boul, nu m-am prins), am pus acum pe blogul meu si link-uri la articole mai recente, inclusiv din 2008.

  Altminteri: tu ai sa ca asta din poza?

 2. George Hari
  George Hari at |

  Tocmai că ne cunoaştem, de aia am răspuns glumeţ. A fost amuzant însă că ai scos în evidenţă acest aspect din universul subiectelor despre folosirea bicicletei în oraşele aglomerate.

  N-am şa ca aia, ba mă gîndeam să renunţ la ea, în felul ăsta nu va mai fi nici o presiune pe perineu ;-)

  Tu foloseşti bicla acolo? Sunt mulţi bicicloşi în oraş?

 3. bradutz
  bradutz at |

  sint foarte multi biclosi, e mijlocul preferat de transport pentru studenti. cum spuneam si pe blog, o sa-mi iau si eu, vreau sa-mi comand una pe internet. baiatul meu de trei ani are deja una si sunt invidios :)..

Comments are closed.