Categories
Eco!

Petrom îţi dă benzină dacă mergi cu bicicleta

Crosul Petrom se va desfăşura duminică şi constă într-o cursă de oraş de 3,7 km, prin centru. Cîştigătorii de la toate categoriile vor împărţi drept premiu cîteva tone de combustibil pentru automobil, sub forma unor bonuri valorice. Alte premii constau în electronice şi la sfîrşit se va organiza o tombolă pentru toţi participanţii.

Petrom zice că va amenaja un metru de pistă pentru biciclete pentru fiecare participant (bănuiesc că fiecare îşi va lua metrul de pistă cu el, că nu prea au unde să o amenajeze în Bucale.

Crosul poate fi un antrenament pentru adevăratul eveniment pentru biciclişti. Deci, mergeţi cu bicla la crosul Petrom, nu durează mult, cîştigaţi bonuri de benzină şi puteţi reveni liniştiţi la automobil.

Petrom, îţi mulţumim din inimă pentru iniţiativă şi pentru viitoarea pistă!

4 replies on “Petrom îţi dă benzină dacă mergi cu bicicleta”

Petrom are acum o campanie de CSR pe vreo trei planuri (de-aia are nevoie si de doua agentii ca sa o duca : Ogilvy si SoHo, in esenta tot Ogilvy).

Petrom are vreo trei mesaje :

-Consumati rational , planeta moare (printuri si chestii mai ieftine + celebrul spot cu Andrei) + Consumati mai putin combustibil , mergeti pe jos\pe bicicleta (un mesaj oarecum greu de digerat in conditiile in care o companie de genul asta o organizeaza

-Parcuri pentru Viitor

-Olimpici (asta o sa reinceapa de pe undeva din noiembrie am auzit)

Ei merg pe ideea : Respect pentru Viitor ! si as spune ca e cea mai ok de pana acum (fata de ce au scos alte companii pe CSR).

pai asta e cam penibil nu credeti?
forte proasta campania…
nu poti sa dai premiu combustibil care inevitabil se transforma in noxe la o campanie ecologista.
e ca si cum ai face o campanie pentru prevenirea cancerului unde drept premii s-ar da umbrelute din azbest…

Comments are closed.