9 Responses

 1. Expertul
  Expertul at |

  daca orasul asta e oribil, de ce mai stai in el? iar daca nu esti bucurestean, nu vad ce pretext ai mai putea gasi.

 2. George Hari
  George Hari at |

  Daca mă iei aşa tare, găsesc două motive:

  1. De-al naibii
  2. Pentru că aici îmi e locul de muncă

  Hai, pe bicle, să facem mai frumos oraşul ăsta împuţit!

 3. Monisha
  Monisha at |

  Pai si cum faci mai usor traseul cu bicla? Deja protesteaza si pietonii, si bikerii, si, din cate am observat, si cainii sunt cam ofticati si incep sa latre prin intersectii. Asa ca ma gandesc la alternative subterane, si nu ma refer la metrou :)

  Ultima data cand am avut un accident cu bicla in trafic greu se intampla pe Mihai Bravu, cand un nene cu un Logan m-a depasit ca sa opreasca fix in fata mea, in fata semnului cu oprire interzisa, fara sa semnalizeze, ca sa coboare o baba. I-am accidentat grav portbagajul si mai aveam putin si intram prin geamul din spate, ca o domnisoara usor scarbita de trafic,, insa bicicleta era doar putin zgariata.
  Concluzia: si o bicicleta e mai rezistenta ca un Logan :)

 4. George Hari
  George Hari at |

  Cum adică cum faci mai uşor traseul cu bicla? Nu am observat proteste, în weekend-ul ăsta a fost chiar linişte. Am mers şi azi cu bike-ul de 350 de lei şi a fost în regulă, chiar cu rucsacul cu laptop în spate. Restul sunt scuze.

 5. Monisha
  Monisha at |

  Sa-ti dau un exemplu de traseu: Grigorescu-Obor. Faci o ora. Cu metroul ajungi in 20 de minute :)

  Eu am mers cu bicla mea cand am avut parte de incidentul de care am povestit. Nu sunt scuze, sunt lucruri care se pot intampla oricui.

 6. George Hari
  George Hari at |

  Tot nu înţeleg. Ce treabă are traseul meu cu al tău? Oricum, faci o oră dacă mergi pe “piste”.

  Eu fac de la Eroii Revoluţiei la Leu 25 de minute, poate cu metroul mai puţin dacă nu e aglomerat, dar e altă senzaţie: dai din picioare, trăieşti, te opreşti unde vrei, te uiţi superior la amărîţii de la volan care avansează 3 metri în 3 minute etc.

 7. Monisha
  Monisha at |

  Ideea era de a merge prin Bucuresti cu bicicleta. Nu pe piste, ci pe strazi si scurtand drumul prin parcuri. Uneori e imposibil sa mergi pe trotuar, alteori e imposibil sa mergi pe strada.

  Intr-adevar, e alta senzatie. Eu, care ma opresc din pedalat, mai trag o tigare si cand pornesc calare vad doua babe care stau de povesti pe un trotuar ocupat de pista in intregime si constat ca nu le pot evita pentru ca accesul prin lateral spre strada e blocat de parcarile rezidentiale.

 8. George Hari
  George Hari at |

  Eu aş face aşa: aş renunţa la ţigară pentru că mă ucide mai repede, aş claxona la babe de departe şi aş face piftie cu ele de aproape, în caz că nu s-au prins.

 9. valiza76
  valiza76 at |

  Aseara mi-am luat bicla si am facut urmatorul traseu: Favorit (Dr. Taberei), Cotroceni, plevnei gara de nord, grivita, sos chitila si inapoi. Este de groaza, sunt animale care merg cu masinile pe trotuar, pe sosea nu te baga niciunul in seama, trotoarele sunt praf, este o adevarata aventura sa te plimbi cu bicla prin bucuresti si sa mai scapi si cu viata

Comments are closed.