Nu vă luaţi după ăştia de la meteo. Nu va ploua mîine şi pomîine. Se va chinui ploaia ca azi, dar nu va reuşi. Şi ce contează nişte picuri de ploaie, cînd te poţi strecura printre ei, pe două roţi? Oricum, o geacă „foaie de ceapă” te poate ajuta să nu te înmoi, pînă ajungi la un adăpost, dacă tot te prinde ploaia pe bicicletă.

Dacă ieşiţi cu bicla, daţi cîteva ture prin oraş, pentru că nu prea e în rest mare lucru de făcut zilele astea. Puteţi totuşi merge în următoarele locuri:

– 1 mai –

Parcul Izvor

Ora 12

Vanghelie dă mici şi bere. Gratis pentru pensionari şi pentru cei care promit să voteze cu eminenţa sa şi pe bani pentru tineri. După concertul de muzică populară de seara, vor cînta Accent, Mandinga, Voltaj, Pepe, Proconsul, Smiley.

Clubul Ţăranului Român

Orele 12.00 – 02.00
VOCEA MESELOR – festival de exorcizare relaxată cu mititei, şedinţe, bere, pionieri, sirop cu sifon, uteciste, nechezol, discotecă retro, floricele, diplome şi alegeri.

Ora 21.00
TIMPURI NOI – concert tovărăşesc, pe 25 de lei intrarea

Parcul IOR

Orele 18 – 20

Începe seria de concerte de weekend care va dura pînă în 27 septembrie. Vineri vor fi valsuri, polci, marşuri şi suite populare – formaţia La Musica.

2 mai

Clubul Ţăranului Român

Ora 21.00
SARMALELE RECI – concert muncitoresc, pe 25 de lei intrarea

Parcul IOR

Ora 18

Concert cu DJ Rhino, Sistem, Pepe, Viţa de Vie şi Holograf.