Categories
Eco!

Livia: de la EVZ la Green Report

A scris la Evenimentul zilei pînă acum, dar s-o fi săturat şi ea. Unul dintre cele mai recente articole, despre infractorii cu ghidon, a fost preluat/plagiat destul de mult în “blogosferă” şi pe net-ul romanescu .

Din articolul Liviei:

Pe bună dreptate, edilii bucureşteni sunt scandalizaţi de amploarea fenomenului ciclistic.

Creşterea numărului de biciclişti pare ireversibilă, în ciuda eforturilor primăriei de a pune obstacole în faţa celor care nu mai au răbdare să aştepte cuminţi, în maşină, la cozile din trafic.

Tema este, deci, velofobia bucurestensia (numai Scully ştie denumirea corectă).

Livia Cimpoeru va scrie în la Green-report.ro, un site ciudat cu ştiri ciudate ecologice. E alegerea ei, deh. Livia, nu te lăsa şi pls scrie în limba română acolo. Te rog convinge-i că se poate lupta cu MySQL în aşa fel încît să accepte limba noastră strămoşească!

Foto: EVZ.ro

5 replies on “Livia: de la EVZ la Green Report”

Facusem o glumita la adresa ” aş tepte” (scris dezlegat)din text. hmm…stirea in sine nu prea e stire…e mai mult text de opinie, eventuala stire fiind eventual informatia din ultimul paragraf(in evz).

Aah..sau te refereai la stirea ca Livia Cimpoeru va scrie la Green-report.ro ? Asta nu m-o lovit la corason. Poate sa scrie unde doreste cat timp o face bine.

M-oi fi ametit eu asa tare?

Sandy, merci. E o scăpare mică, foarte rară, a celor de la EVZ, care pun online şi textele din print, exact aşa cum ies ele din InDesign.

Livia mi-a fost colegă de facultate şi pentru mine contează mult că acum scrie la acest site.

Iti cer scuze…nu a fost cu vreo intentie.

Acum observ ce minune am scris eu in comentariul anterior”eventuala stire fiind eventual informatia”

Comments are closed.