6 Responses

 1. rux
  rux at |

  Apropo de grupa 7, trebuia sa veniti si la cealalta jumatate, la Consuma Romaneste…sigur aveati ceva de spus si despre noi :P

 2. Elena
  Elena at |

  George Hari, ne dezumanizam…Iar procesul este ireversibil, eu asa cred.

 3. krossfire
  krossfire at |

  Nu e vorba de masini in sine. Nu e vina lor. Sunt si tari pline de masini unde posesorul de autoturism are si o bicicleta si foloseste in paralel si transportul in comun, pentru ca se poate. La noi e vechea problema cu mentalitatea.

  Un coleg care a lucrat pe vara intr-o reprezentata Volkswagen imi spunea care-i mentalitatea omului ”de rand”. Dupa ce se imprumuta pentru a plati o viata de vreo 20-30 000 de euro, intra in reprezentanta si ia cea mai mare si mai prost dotata masina in banii aia. Mare sa fie, impozanta. Nu iti pasa ca un Golf polueaza si consuma mai mult decat un Pasat. E masina mica, e de femei…tu vrei ceva de 3.5 metri.

  E interesant si modul in care aleg. Se vede dupa imbracaminte si gesturi ca nu au bani dar analizeaza masinile (de altfel ”middle-range”) de parca ar fi fini cunoscatori. Nu iau niciodata masina la test drive (singurul test valabil pana la urma) dar se invart in jurul ei si sar pe banchete de parca ar fi condus sute de masini straine pentru ca la final sa ia ”ce zice ala de la ghiseu”.

 4. George Hari
  George Hari at |

  Se poate rezolva simplu: avînd în vedere că maşinile sunt făcute să meargă pe şosele, să le fie interzis accesul în alte părţi. Trotuarele nu sunt şosele, plaja nu e şosea, faleza în nici un caz nu e şosea. Dar cine poate decide asta? Manelistul Mazăre?

 5. krossfire
  krossfire at |

  Le este interzis accesul. O chestie ilara din codul rutier ai ultimilor 4 ani este cea conform careia daca esti constrans sa parchezi pe un trotuar unde nu exista restrictie (parcare de avarie cica) trebuie sa lasi minim 1 metru spatiu pentru trecerea pietonilor (cap IV, art. 66). Cred ca emitatorul perlei asteia radea infundat cand o scria si se uita pe geam la Bucuresti.

 6. krossfire
  krossfire at |

  ^”al ultimilor” – am dat stop pentru corectare dar deja se publicase.

Comments are closed.