ACTUALIZĂRI

21 august, ora 11:55

Adevărul şi România liberă au scris despre noi. La fel şi multe bloguri şi forumuri. Mulţumim! Voi publica lista cu locurile unde a fost preluat anunţul, probabil mîine.

Dacă nu aveţi lumini şi chiar nu puteţi adapta o lanternă pe ghidon şi/sau în spate, o vestă reflectorizantă ar fi bună sau nişte brăţări şi benzi fosforescente. Merci pentru idee, Musashi! O altă idee funky ar fi tricourile cu LEDuri care reacţionează la zgomot, aşa putem vedea şi cît de zgomotos e Bucureştiul la ora aia. Eu voi purta tot tricoul autopictat cu bicla.ro.

Ca să staţi treji pînă la 1, puteţi merge la retrospectiva Anonimul la MŢR. E tot în aer liber.

20 august, ora 19:25

Special pentru noi, Cicloteque e deschis pînă la 2 noaptea vineri, 21 august şi bicla se poate închiria pînă cel tîrziu sîmbătă, 22 august, cu 10 lei! Vezi detalii.

ciclopromenada_nocturna2

Prin sondajul care a fost activ pînă ieri, s-a decis că a doua ciclopromenadă nocturnă va avea loc vineri, 21 august. Ne întîlnim la ora 1 în Str. Franceză şi plecăm pe traseu la 1.30.

Cred că cel mai indicat traseu ar fi tot cel de data trecută, cu prelungire cu tot, adică:

Centrul istoric – Piaţa Universităţii – Piaţa Victoriei – Herăstrău – Casa Presei şi retur.

Repet sfaturile de la ciclopromenada trecută:

Luminile. Chiar dacă nu ai lumini instalate pe bicicletă, montează măcar o lanternă pe ghidon, prinzînd-o cu corzi elastice. Iată aici modul de prindere.

Vremea. Se pare că va fi frumos în acea seară. Dacă eşti friguros / friguroasă, mai pune o haină pe tine.

Zgomotul. Nu zic că nu ai voie să vorbeşti sau să cînţi pe bicicletă, dar să nu intrăm la “tulburarea liniştii publice”.

Adunarea. Vino oricînd între 1 şi 1.30 la terasă, dar nu te aşteptăm după această oră.

Traseul. Am ales acest traseu pentru că el conţine şi o bucată de pistă practicabilă. Mergem pe stradă, în şir indian, pînă în Piaţa Victoriei, apoi pe pistă, unde ne şi putem aşeza pe mai multe rînduri, ca să schimbăm impresii.

Închirieri. Dacă nu ai bicicloanţă, închiriază una. Iată cîteva sugestii.

Deci, pe cine contăm la această plimbare ?