Categories
Ciclopromenada nocturnă

Oferta Cicloteque pentru Ciclopromenada nocturnă 2 şi traseul

Ştiam eu că oamenii de la Cicloteque sunt drăguţi şi ne înţeleg intenţiile!

Anamaria Bogdan tocmai m-a anunţat că centrul va fi deschis vineri, 21 august, pînă la 2 noaptea. Cei care participă la Ciclopromenadă pot închiria o bicicletă cu numai 10 lei şi trebuie să o returneze pînă sîmbătă la ora 22. Asta zic că e o superofertă!

Deci, nu vă jenaţi şi mergeţi la Cicloteque mîine seară. Menţionaţi Ciclopromenada nocturnă şi răspîndiţi vestea, pentru că timpul e destul de scurt.

Mulţumesc, Anamaria şi celor de la Mai mult verde!

Cît despre traseu, am fost azi din nou în recunoaştere şi am constat că va fi complicat de ieşit de acolo direct la Piaţa Universităţii. Pe Calea Victoriei e sens unic şi restul centrului istoric e în renovare. Ori facem un mic slalom prin Tonitza, Măndineşti, Stavropoleos, Calea Victoriei (pe trotuar), Lipscani, Carada, Doamnei, ori ieşim la Hanul lui Manuc, traversăm spre Unirea, apoi la stînga pe trotuar spre Universitate. Parcă a doua variantă e mai uşoară pentru un grup mare, dar mai negociem la terasă mîine seară!

3 replies on “Oferta Cicloteque pentru Ciclopromenada nocturnă 2 şi traseul”

Am fost azi in trecere pe o bucata din cea de a doua varianta de traseu propusa. Cred ca alegerea cea mai buna ar fi sa iesim pe la Han, Unirii si sa ajungem la Universitate. See ya

In cazul asta, daca bicicletele de la Cicloteque sunt echipate cu far-stop, pot imprumuta pentru cei care nu au un far si 2 stopuri de la bicicleta mea…Am vazut ca sunt biciclisti care nu detin far sau stop si cred ca e bine sa aiba avand in vedere ca ne deplasam noaptea :)

Comments are closed.